Redactia.ro
Home » Știri » O ucraineancă a fost ținută ostatică 21 de zile de soldații ceceni. Ce detalii înfricoșătoare a povestit

O ucraineancă a fost ținută ostatică 21 de zile de soldații ceceni. Ce detalii înfricoșătoare a povestit

GALERIE FOTO (2)

O femeie a stat trei săptămâni cu soldații ceceni în casă, după ce aceștia au ocupat satul unde locuia.

A scăpat cu viață

La câțiva kilometri de masacrul din Bucha, într-un sătuc de lângă Hostomel femeia și familia ei, sa au scăpat teferi și au dat declarații despre invadatori, pentru presa din Ucraina.
Aparent, cecenii au obligat-o pe femeie să-i mulțumească liderului lor, Ramzan Kadîrov prin telefon că o lasă în viață. Aceștia au dăruit jucării de pluș copiilor, dar cel mai probabil erau furate.
Femeia a fost traumatisată de cele 3 săptămâni în care a stat cu soldații ceceni în casă, în satul care se afla la doar câțiva kilometrii de masacrul din Bucha.
Măcelarii lui Kadîrov, kadîroviți sau „soldații Tik Tok” cum li se mai spune invadatorilor ceceni sunt bine cunoscuți, deoarece masacrează civili.

Obligați să mulțumească lui Kadîrov

Presa din Ucraina a obținut mărturia femeii care a locuit cu mai mulți agresori ceceni în casă, timp de trei săptămâni. Aceasta a ajuns virală pe internet fără voia sa în Cecenia, după ce a fost obligată să-i mulțumească liderului suprem ai grupării, Ramzan Kadîrov într-o înregistrare publicată de propaganda cecenă.

Au dăruit jucării în semn de propagandă

„Războinici Tiktok” au oferit jucării copiilor și le-au cerut să spună în timp ce erau filmați:
„Mulțumesc, Ramzan Akhmatovici, iar când au spus asta li s-au dat atâtea jucării care ar fi suficiente pentru două orfelinate, se pare că au adunat tot ce era în magazinele din oraș”.
În trei săptămâni, „bestiile” care au invadat casa femeii, „au prins față umană și au avut chiar nume. Hassan era cel mai dur, o amenințare reală pentru viața celor din jur. Le-am spus, cu orice risc, că sunt niște sclavi. În Ucraina avem o vorbă, sclavii nu ajung în Rai. Mi-am dat seama într-un moment că am întins coarda și eram convinsă că voi fi omorâtă, dar nu a fost așa”, a adăgat femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: