Redactia.ro
Home » Știri » O vedetă din România a înotat în același loc în care a fost ucisă românca de rechin: „Am rămas șocată”

O vedetă din România a înotat în același loc în care a fost ucisă românca de rechin: „Am rămas șocată”

O lume întreagă a fost șocată de cazul Roxanei Donisan, românca ucisă de un rechin în Egipt. Femeia, de 40 de ani, era funcționară la Direcția de Finanțe și era pasionată de călătorii. Pe lângă familie și prieteni, o cunoscută artistă din România se află în stare de șoc. Recent, vedeta a fost în același loc în vacanță. După cele întâmplate, artista spune că nu arm ai avea curajul să viziteze stațiunea respectivă.

O vedetă din România a înotat în același loc în care a fost ucisă românca de rechin: „Am rămas șocată”

O cunoscută artistă din țara noastră este extrem de afectată de cazul Roxanei Donisan, care a fost ucisă de un rechin. Aceasta spune că nu va mai merge să înoate în Hurghada, Egipt. Ceea ce o face pe vedetă să aibă o astfel de reacție este faptul să recent a fost în vacanță chiar în același loc în care românca din Suceava și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.

„Nu aș mai avea curaj să mă mai duc în Egipt. Am rămas șocată când am citit articolul. Sunt șocată, mai ales că am făcut și eu snorkeling cu tatăl meu și cu sora mea undeva în aceeași zonă. În Hurghada am fost și noi”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Părinții Roxanei Donisan sunt înmărmuriți. Din spusele acestora, Roxana se afla pentru a treia oară în această țară. Lucrul cel mai dureros pentru aceștia este faptul că salvamarii nu au luat în seamă avertismentul unui copil care a sesizat apariţia rechinului în apă.

Aceștia au crezut că a confundat rechinul cu un delfin. „Să spună că li s-a părut un delfin. E de râsul lumii! Joi sau vineri am vorbit ultima dată. Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă”, a declarat tatăl Roxanei pentru observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini