Redactia.ro
Home » Știri » O vedetă Disney a murit la doar 48 de ani: „Razele ei de lumină vor dura pentru totdeauna”. Actrița era în comă de câteva zile

O vedetă Disney a murit la doar 48 de ani: „Razele ei de lumină vor dura pentru totdeauna”. Actrița era în comă de câteva zile

GALERIE FOTO (2)

O vedetă Disney a murit la doar 48 de ani! Suferea de o boală care o măcina de câțiva ani, susțin apropiații, iar de câteva zile era în comă. Iată detalii!

O vedetă Disney a murit la doar 48 de ani: „Razele ei de lumină vor dura pentru totdeauna”. Boala de care suferea actrița

Coco Lee a fost cântăreață, compozitoare și actriță. Ea a primit recunoaștere internațională în special pentru muzica ei pop și R&B, a înregistrat albume în engleză, mandarină și cantoneză, un dialect al limbii chineze vorbit în sudul Chinei, având o carieră de succes în Asia, dar și în alte părți ale lumii.

Coco Lee și-a început cariera muzicală în anii 1990 și a câștigat rapid popularitate în Taiwan și Hong Kong. Albumul ei de debut în mandarină, „Love from Now On”, lansat în 1994, a fost un succes major. În 1998, a lansat albumul „Di Da Di”, care a inclus cântecul cu același nume și a devenit unul dintre cele mai populare hituri din cariera ei.

Ea a atins succesul internațional în 2000 cu albumul ei în engleză „Just No Other Way”. Single-ul „Do You Want My Love” de pe acest album a ajuns în topurile din numeroase țări. Lee a cântat, de asemenea, cântecul „A Love Before Time” pentru filmul „Tigru și dragon”, care a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun cântec original.

În plus, CoCo Lee a fost vocea personajului principal a filmului Disney Mulan, în versiunea în mandarină, și a interpretat o melodie din coloana sonoră a filmului Crouching Tiger, Hidden Dragon la premiile Oscar din 2001.

Artista în vârstă de 48 de ani suferea de depresie de câțiva ani, au relatat cele două surori ale ei. Duminică, pe 2 iulie 2023, a încercat să își ia viața, a fost transportată la spital, dar nu și-a mai revenit din comă.

Foto: Getty Images
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: