Redactia.ro
Home » Știri » Oana Ciocan și Jador, părinți pentru prima dată? Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze

Oana Ciocan și Jador, părinți pentru prima dată? Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze

Jador și Oana Ciocan și-au amânat nunta.

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, așteaptă un copil pentru prima oară? O postare a lui Jador a stârnit speculații printre urmăritorii lor. Cântărețul de muzică de petrecere strălucește de fericire în noul său capitol al iubirii.

Oana Ciocan de la Survivor All Stars, mamă pentru prima dată?

Dezvăluirea lui Jador i-a făcut pe urmăritori să reacționeze. Oana Ciocan de la Survivor All Stars, poate fi în așteptarea primului ei copil? Dezvăluirea lui Jador a provocat o serie de întrebări printre urmăritorii lor, care și-au exprimat gândurile și reacțiile pe social media, în legătură cu un clip postat de artist. Jador a distribuit mai multe videoclipuri din vacanța lor în Dubai alături de iubita sa. Într-unul dintre aceste clipuri, a folosit niște emoticoane surprinzătoare, printre care și un bebeluș. Celelalte două erau asemănătoare cu mirele și mireasa.

Fanii au fost atenți la aceste detalii și au ajuns rapid la concluzia că fosta concurentă de la Pro TV ar putea fi însărcinată. Oana nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la acest subiect și nici nu s-a arătat cu o burtică de gravidă. Cu toate acestea, Jador și Oana formează un cuplu de aproximativ jumătate de an și au discutat despre planuri mari pentru viitor, inclusiv despre căsătorie și chiar despre a deveni părinți.

„Sarcină ușoară”, „Merită așteptarea, Jador ți-a adus Dumnezeu o fată pe sufletul tău”, „Ai grijă de ea acum pentru că ar fi timpul să ai și tu o soție și un bebe”, sau „Deci în sfârșit vei avea și tu un copil?” sunt doar câteva dintre mesajele primite pe TikTok.

Jador și Oana Ciocan, în culmea fericirii

Jador și Oana Ciocan, în culmea fericirii „Mulțumim Doamne pentru tot”, a scris Jador pe pagina lui de Instagram, dezvăluind și alte detalii pe TikTok. Artistul s-a aplecat în genunchi în fața iubitei sale pentru a o cere în căsătorie.

„Prima și ultima dată. Ar trebui să lansez această melodie jadorași?”, a întrebat el pe fanii săi de pe rețelele de socializare, sugerând astfel că pregătește o nouă piesă. „Pentru o perioadă, ne-am mutat în Dubai”, a adăugat el, indicând că are proiecte în desfășurare și că nu exclude posibilitatea de a filma un videoclip pentru noua sa melodie. Fanii așteaptă cu nerăbdare să îl vadă și pe iubita sa în clip.

@jador Prima si ultima data ❤️ OARE SA LANSEZ ACEASTA MELODIE JADORASI?🫣🤭 #jador #jador_official_one #jadorasii #primasiultimadata ♬ Prima și ultima dată – Jador mami👑❤️

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: