Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, anunț tulburător pe rețelele de socializare: „A dispărut. A plecat spre casă și nu se mai știe nimic”

Oana Lis, anunț tulburător pe rețelele de socializare: „A dispărut. A plecat spre casă și nu se mai știe nimic”

GALERIE FOTO (2)

Oana Lis, cunoscută pentru prezența sa activă pe rețelele de socializare și pentru implicarea în diverse acțiuni caritabile, a lansat un apel emoționant la ajutorul celor care o urmăresc pe internet. Vedeta și soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, nu ezită să folosească influența sa pentru a veni în sprijinul celor aflați în nevoie. De această dată, Oana Lis a decis să se implice în găsirea unei persoane dispărute, în speranța că generozitatea oamenilor va contribui la rezolvarea acestui caz delicat.

Oana Lis a aflat despre un caz cutremurător pe rețelele de socializare și a hotărât să facă tot ce îi stă în putință pentru a ajuta. Marcu Lixandra, o femeie în vârstă de 82 de ani, a dispărut cu aproape două luni în urmă, în București. Acest anunț a trezit îngrijorarea și compasiunea vedetei, care a considerat că poate aduce contribuții semnificative la rezolvarea situației.

Oana Lis, semnal de alarmă pe rețelele de socializare

Oana Lis a folosit pagina sa de Facebook pentru a face cunoscută povestea femeii dispărute și a solicitat sprijinul comunității sale virtuale. Ea a îndemnat cu căldură toți fanii să distribuie postarea și să ofere orice informație relevantă care ar putea ajuta la găsirea Lixandrei. În astfel de situații, fiecare detaliu, oricât de mic, poate face diferența și aduce familia Lixandra mai aproape de găsirea bătrânei dispărute.

Apele de ajutor și solidaritate s-au pus rapid în mișcare pe pagina de Facebook a Oanei Lis. Sute de persoane au răspuns apelului său și au distribuit postarea despre dispariția lui Marcu Lixandra. Comunitatea sa virtuală a demonstrat încă o dată că poate face minuni atunci când este vorba despre a veni în ajutorul celor aflați în dificultate.

„RUGĂMINTE MARE- DISTRIBUIȚI PESTE TOT nu doar București. În 2 luni putea ajunge ORIUNDE. Doamna Marcu Lixandra (d-na Sanda) 82 ani (cu stări de confuzie, gen Alzheimer) a dispărut în dată de 08.07.2023, plecând de la casă de la țară din Corbeanca (stradă Malu cu Flori) spre casă din București, sector 2. Se știe că a ajuns la Casă Presei (Scânteia) și de acolo nu se mai știe nimic.

Avea la dumneaei un talon de pensie cu numele dar posibil să îl fi pierdut. Mă gândesc totuși că dacă apărea pe undeva cineva ar fi anunțat Poliția. Semnalmente 1,55m, 55Kg, par alb cărunt vopsit roșcat, față ovală, ochi căprui, ten alb. La dată dispariției purta pantaloni subțiri închiși la culoare și o bluza deschisă.

Cei care au văzut-o sau o recunosc pe undeva sunt rugați să anunțe Poliția la 112 sau la tel 0763.616.684 (domnul Marcu-soțul doamnei). Mulțumesc anticipat. Va rugăm să distribuiți și în alte orașe, doamna are momente de confuzie gen Alzheimer (nediagnosticat dar cu simptome clare) și putea să fi luat vreun tren ceva, să fie deja în alt oraș”, a fost mesajul distribuit de Oana Lis pe pagină ei de Facebook.

Oana Lis, alături de Viorel zilnic

La vârsta de 79 de ani, Viorel Lis, fost primar al Capitalei, se confruntă cu probleme de sănătate care îl fac dependent de ajutor și îngrijire constantă. Soția sa, Oana Lis, este prezentă în viața lui într-un mod profund dedicat și sprijinitor, oferindu-i susținerea și afecțiunea de care are nevoie în această perioadă dificilă. Cu dragoste și devotament, Oana Lis face tot ce îi stă în putință pentru a-i ușura bărbatului viața în această etapă delicată.

Cu trecerea anilor, sănătatea lui Viorel Lis s-a deteriorat treptat. La vârsta de 79 de ani, este normal să apară diverse probleme de sănătate care necesită îngrijire și atenție constantă. Fostul primar al Capitalei se confruntă acum cu dificultăți în a-și desfășura activitățile zilnice și este dependent de sprijinul celor din jurul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: