Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, detalii cutremurătoare despre familia soțului ei: „L-au dat în judecată!“

Oana Lis, detalii cutremurătoare despre familia soțului ei: „L-au dat în judecată!“

Zilele trecute, Oana Lis a cerut ajutor financiar în mod public. Blondina a făcut o postare în care povestea că și-a lăsat verigheta la amanet pentru a-și permite să-i cumpere lui Viorel un scaun cu rotile. Deși nu mulți credeau în dragostea dintre ei, Oana a demonstrat de fiecare dată că este în dreapta lui, gata să-l ajute.

Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă.

Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc și, fiind o persoană masivă, nici în trei oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, off.

Nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viața. Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat’, a dezvăluit Oana Lis.

Viorel Lis, dat în judecată de nepoți

După mesajul postat de Oana pe contul său de Facebook, toată lumea a început să se întrebare cum au reușit cei doi să ajungă în asemenea stadiu, astfel încât să nu se mai descurce cu banii. Oana a povestit că, din păcate sunt doar ei doi. Copiii i-au uitat de mult, ba chiar mai mult se judecă pentru niște pomi, la țară.

Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu’, a dezvăluit Oana Lis, pentru Ego.ro.

După ce sora lui Viorel Lis a murit, în anul 2019 edilul a fost dat în judecată de copiii ei. Motivul este că fostul primar ar fi plantat niște pruni pe un teren comun din Argeș, pe care trebuie să îl împartă între ei. Nici măcar acum nu au renunțat la proces, deși unchiul lor nu se mai poate măcar deplasa în instanță. Soțul Oanei este obligat să își trimită avocații la Tribunalul Argeș, din această cauză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: