Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis i-a pregătit locul de veci lui Viorel Lis. Vedeta a luat legătura cu familie fostului edil

Oana Lis i-a pregătit locul de veci lui Viorel Lis. Vedeta a luat legătura cu familie fostului edil

GALERIE FOTO (2) Oana Lis i-a pregătot locul de veci lui Viorel Lis

Oana Lis i-a pregătit locul de veci lui Viorel Lis. Viorel Lis a suferit un infarct în urmă cu câteva săptămâni, fiind supus unei interventii chirurgicale. Fostul edil al Bucureștiului s-a întors acasă, alături de soția sa. Oana a declarat că i-a pregătit locul de veci.

Oana Lis i-a pregătit locul de veci lui Viorel Lis. Vedeta a luat legătura cu familie fostului edil

Viorel și Oana Lis trăiesc clipe de coșmar. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar în ultima perioadă, Viorel Lis a suferit o semipareză la membrele inferioare, și în urmă cu câteva zile, un infarct care l-a adus de urgență la spital. Medicii nu au mai stat pe gânduri și l-au băgat de urgență în sala de operații. În tot acest timp, Oana i-a pregătit locul de veci soțului ei și a început să pună la punct în cazul în care Viorel Lis va muri. „Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci”, a spus Oana Lis.

Fostul primar al Capitalei spune că a fost diagnosticat cu multe probleme de sănătate de-a lungul timpului, motiv pentru care Oana a decis să-i pregătească locul de veci. „Comunica cu mine mereu medicul, era clar că era ceva periculos, ceva ce ar fi putut să se termine. M-am gândit la ce e mai rău, eram sigur că nu o să mă mai întorc acasă, eram aproape sigur că nu o să mai văd casa și nu o s-o mai văd pe Oana.L-am făcut acum pentru că acum s-a nimărit și am prea multe ca să mai pot să trec peste tot (n.r locul de veci). În corpul meu nu e ceva care să nu fie bolnav. Am tot felul de boli, unele mai ușoare”, a spus Viorel Lis.

Viorel Lis s-a întors acasă

În urmă cu câteva zile, Viorel Lis a fost externat din spital și a ajuns acasă, alături de soția sa. Oana a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de soul ei, în mașină. „Motanul meu cu 9 vieți…s-a întors acasă…slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Multumesc si vouă pentru susținere!”, a transmis Oana Lis.

Fostul primar general al Capitalei a fost operat de urgență în dimineața zilei de 6 martie și i s-a montat un stent la inimă. Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a stat o perioadă la terapie intensivă, iar apoi a fost transfer în salon. „El își dorește să trăiască, mă iubește prea mult ca să mă lase. A ieșit din Terapia Intensivă. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot răul a fost răul cel mai mic.La început vorbea mai greu, pentru că e normal, după intervenție, de la pastile nu prea te înțelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta. Sunt mulțumită că e pe mâini bune și pot să stau liniștită, cât de cât, în situația respectivă. Probabil că și binele pe care l-a făcut în viață se întoarce”, a dezvăluit Oana Lis în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: