Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, în pragul disperării: „Azi vă cer ajutorul pentru Vio” FOTO

Oana Lis, în pragul disperării: „Azi vă cer ajutorul pentru Vio” FOTO

În ultima perioadă, fostul edil, Viorel Lis s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Acesta trece printr-o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea sa de sănătate, având numeroase diagnostice primite de la doctorii specialiști. Acesta și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge, având nevoie de recuperare intensă. Iată toate detaliile!

Oana Lis, în pragul disperării

Oana Lis i-a anunțat pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare că Viorel Lis se află într-o stare tot mai critică. Aceasta îi roagă pe cei care doresc să facă o faptă bună, să-i ajute să lupte cu problemele medicale, atât cât se poate, donând bani pentru cauza lor. Totodată le mulțumește tuturor celor care îi sprijină cu mesaje frumoase:
„Pentru toate exista un început. Și un sfârsit. Călătoria contează. Și să ai sufletul împăcat ca ai făcut tot ce ai putut ….🥰🤗🤗Vă mulțumim ptr mesaje. Mâine imi fac curaj si postez contul, pentru cine doreste și poate dona pentru recuperarea lui Vio. Stiu ca e greu la aproape toata lumea acum si e o perioada dificila si imi e rusine si jenă să cer ceva in aceste condiții din ziua de azi. Stiu ca unii ma vor judeca , altii ma vor ajuta. Nu-mi place sa cerșesc, dar când te ajunge disperarea si de tine depinde viata altcuiva neajutorat, treci peste toate si faci totul posibil.

Oana Lis, strigăt de ajutor pentru Viorel Lis

Oana Lis a postat contul în care oamenii pot dona bani, pe pagina personală de Facebook, rugându-i pe internauți să o ajute să lupte alături de partenerul său de viață în lupta cu boala:

„Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul ptr Vio. I-am promis ca voi fi alături de el pana in ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui . Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui pana in ultima clipă. Problema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitati cu un handicap locomotor si nu am stiut cât de greu e sa ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am stiut provocările unei persoane cu dizabilitati, care nu mai poate merge nici la doctor pentru ca nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici in 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am stiut cât de scumpa e o recuperarea făcută acasă, ca trebuiesc tot felul de creme ptr escare, cate bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata.😉 Eu voi lupta in continuare oricum ptr ca el este familia mea . Stiu ca Dumnezeu lucrează prin oameni. 🙏Dacă puteti si doriți să donați ptr el, ptr recuperare si o eventuală operație , acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat.🤗🤗”

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: