Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, primele declarații după externarea din spital. „Viorel își aranjase locul de veci”

Oana Lis, primele declarații după externarea din spital. „Viorel își aranjase locul de veci”

Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei.

În urmă cu o săptămână, Oana și Viorel Lis au ajuns de urgență la spital. Cei doi soți au fost infectați cu noul coronavirus, iar starea lor era foarte gravă. Din fericire, cei doi au fost externați și sunt acasă acum. Ce a povestit Oana și de ce nu a putut vorbi Viorel.

Oana și Viorel Lis au fost externați

Viorel Lis și soția sa Oana au traversat o perioadă cumplită. În urmă cu o săptămână, cei doi au fost infectați cu noul coronavirus. Starea de sănătate a lui Viorel nu a fost deloc una bună și a avut nevoie de îngrjiri medicale specializate, drept urmare a trebuit să rămână internat în spital. Oana a fost cea care a stat cu sufletul la gură, deși nici ea nu se simțea tocmai bine. Acum, cei doi au ajuns acasă și încearcă să se refacă cât mai repede.

A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris.„, a declarat Oana Lis.

Oana Lis a mărturisit motivul pentru care cei doi au reușit să treacă cu bine peste această boalăa fost faptul că s-au vaccinat. Oana a mai spus că nu au apucat să facă a treia doză și crede că din acest motiv s-au infectat cu virusul nemilos. Viorel Lis nu a putut da declarații deoarece acesta se odihnea.

Ne-a salvat faptul că suntem vaccinați, din păcate am întârziat și nu făcusem doza trei, trecuseră șapte luni și ne-a prins pe picior greșit. Și eu de la început am vrut să merg la spital. Eu am încredere în medici, eu nu puteam să am grijă de Viorel la ce boli are el.„, a mai completat Oana Lis.

Etichete: