Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis trece prin cea mai cruntă perioadă din viața ei: „Fac foamea, îmi vine să mă urc pe pereți”

Oana Lis trece prin cea mai cruntă perioadă din viața ei: „Fac foamea, îmi vine să mă urc pe pereți”

Oana Lis trece prin cea mai cruntă perioadă din viața ei de când Viorel Lis acuză diverse afecțiuni medicale. Din păcate fostul primar nu se mai poate mișca și Oana este nevoită sa fie în prezența lui zi și noapte. Deși mulți au judecat-o iată ca Oana îi acordă tot timpul partenerului de viața!

Oana Lis trece prin cea mai cruntă perioadă din viața ei

Oana Lis susține că de când se confruntă cu problemele de sănătate ale lui Viorel Lis a fost nevoită sa renunțe la micile plăceri, dar mai ales la timp, deoarece i-l acordă în totalitate partenerului de viață. Vedeta a dezvăluit faptul ca alimentația sa de zi cu zi s-a redus semnificativ:

Am slăbit! De când nu mai am bani, nu mai merg nici la evenimente, că mai mâncam pe acolo, dar clar că am slăbit. Uneori, eu nu mai am timp nici să mănânc. De fapt, despre asta e viața! Mi-a fost foarte greu, au fost perioade foarte grele pentru noi. Dar cu credință în Dumnezeu, cu puterea mea interioară, cu iubirea dintre mine și Viorel, că asta l-a salvat de multe ori, și-a dorit să trăiască pentru mine, trecem peste toate.

Sunt zile în care nu mai apuc să mănânc nimic. De când cu Viorel, fac foamea, nu mai am nici ce! Nu mai mănânc zahăr de 21 zile. Îmi vine să mă urc pe pereți! Cum veneam eu înainte pe la evenimente ca să mănânc, acum, oricum, e sărăcie mare!”, a declarat Oana Lis, pentru Click.ro.

Oana Lis: „Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm”

Oana Lis a oferit detalii tragice despre lupta sa cu depresia:

E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă. Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori. Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm.(…) Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi.

Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă”, a mărturisit Oana Lis, pentru Wowbiz.

Oana Lis, despre meseria de psiholog: „Primul meu pacient sunt eu și am fost eu”

Oana Lis a povestit mai demult că meseria pe care și-a ales-o, cea de psiholog, nu-i ajută numai pe pacienții, având un real impact și asupra ei:

„Primul meu pacient sunt eu și am fost eu. Pe mine psihologia m-a ajutat. Știți câte traume am avut din copilărie, tot felul de stări, cu atacuri de panică.

Psihologia a schimbat felul în care percep viața. Eu cu Viorel facem meditație dacă îți vine să crezi. Îl ajută. Eu îl susțin așa cum pot”, a mărturisit soția lui Viorel Lis, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: