Redactia.ro
Home » Știri » Oana Lis, urmărită de traumele din copilărie. A fost abuzată de propriul tată când avea doar 11 ani

Oana Lis, urmărită de traumele din copilărie. A fost abuzată de propriul tată când avea doar 11 ani

oana si viorel lis

Oana Lis, soția fostului edil Viorel Lis, a fost invitată în platoul unei emisiuni. Oana a vorbit despre dificultățile financiare cu care se confruntă de când Viorel este bolnav, despre noua ei meserie de psiholog, dar și despre traumele care o urmăresc până în ziua de astăzi.

Oana Lis este urmărită de traumele din copilărie

Oana Lis a devenit psiholog în urmă cu câțiva ani, după ce a terminat o facultate de specialitate. Psihologia a ajutat-o să înțeleagă mai bine rănile propriului trecut și în prezent îi oferă șansa de a-i îndruma pe alții spre vindecare.

În platoul unei emisiuni, Oana a vorbit despre cele mai dureroase amintiri din copilărie. Din păcate, vedeta a avut o familie disfuncțională și un tată alcoolic, care în loc să-i ofere protecție, nu a făcut nimic altceva decât să o abuzeze în mod repetat atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic.

Tatăl Oanei Lis a fost măcinat de dependența pentru licorile bahice

Oana Lis a povestit că propriul tată a încercat să-i dea foc, după ce a stropit-o cu benzină. Oana a scăpat ca prin urechile acului, însă această amintire este cât se poate de vividă în memoria ei. La fel și cea în care a fost abuzată sexual de părintele ei atunci când avea doar 11 ani.

„Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Eu aveam 13 ani, iar tata mi-a prezentat un bărbat peste 30 de ani, să mă căsătoresc cu el. Posibil să fi existat o înțelegere financiară. Eu acum când vorbesc este și o femeie în mine și un copil rănit și meseria de psiholog pe care o practic, adică văd din mai multe perspective. Ani de zile am văzut din partea de copil rănit. De la 11 ani când m-au luat înapoi să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Lucrul ăsta l-am ascuns când eu am venit în București și cumva mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat. El m-a manipulat, pentru că un om care a făcut pușcărie știe să manipuleze. M-a manipulat în așa fel încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”, a povestit Oana Lis.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: