Redactia.ro
Home » Monden » Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost reținut de DNA: „S-a căutat în toata casa, ne-am speriat!”

Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost reținut de DNA: „S-a căutat în toata casa, ne-am speriat!”

GALERIE FOTO (4) Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost reținut de DNA

Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost reținut de DNA. Fostul edil al Primăriei Sectorului 5 al Capitalei a fost săltat joi de agentii anticorupției. În casa lui Marian Vanghelie au avut loc percheziții, iar anchetatorii au ridicat câteva obiecte.

Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost reținut de DNA: „S-a căutat în toata casa, ne-am speriat!”

Marian Vanghelie a fost săltat de DNA. Fostul primar al Sectorului 5 a fost reținut, joi, pentru 24 de ore. Procurorii DNA îl acuză pe Marian Vanghelie de trafic de influență și constituirea a unui grup infracțional organizat. Fostul edil a fost cercetat într0un dosar alături de alți 21 de inculpați pentru că ar fi prejudiciat bugetul sectorului 5 cu 256 milioane de lei, în perioada 2018-2020, prin achiziții făcute la suprapreț de S.C Economat Sector 5 S.R.L de la rima de casă.

Oana Mizil a făcut primele declarații după ce iubitul ei a fost reținut de DNA. Anchetatorii i-au percheziționat toată casă. Fosta politiciană se afla împreună cu fiica ei când procurorii au intrat în locuința sa. „Ne-au luat prin surprindere! Cât a fost percheziția în casă, eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu vadă fetița aceste lucruri. Cred că e a doua oară când se întâmplă asta în decurs de un an de zile. Ne-am speriat pentru ea! Nu știu motivul pentru care a fost luat. S-a căutat în toată casa. Cei de la DNA au avut foarte mult bun-simț și le mulțumesc pentru acest lucru! Deci se poate și să trăim într-o societate civilizată! Știu că este un dosar deschis de acum un an de zile.”, a declarat Oana Mizil în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Oana Mizil a menționat că anchetatorii au ținut cont de faptul că se află un minor în casă și nu au spart ușa. „Eu cred că s-a terminat cu spectacolul cătușelor și sper să se termine, pentru că se poate! Cei care au venit au fost foarte ok, au ținut cont că avem un copil în casă, deci n-au mai spart ușa. Ne-au sunat înainte să intre în curte. Nu s-a luat absolut nimic de la noi din casă, în afară de trei rame de fotografii, rame pe care eu le am dintr-o altă căsătorie.Nu s-a luat absolut niciun document.Suntem oameni puternici. Și Maria, și eu. Transmit doar atât: nu mor caii când vor câinii! Ne luptăm în continuare pentru dreptate în această țară, și soțul meu, și eu. Dacă va fi reținut acolo, eu mă voi lupta pentru ceea ce cred pentru ceea ce credem noi!”,a mai povestit Oana Mizil.

Marian Vanghelie, pregătit pentru orice

În emisiunea lui Denise Rifai, Marian Vanghelie a mărturist că a avut 8 dosare penale în decurs de 15 ani și nu se teme de închispoare. Mai mult, fostul edil a precizat că este pregătit pentru orice situație.

„Sunt pregătit pentru orice. Îmi e frică doar de Dumnezeu. Nu am plecat din țară, pentru că eu cred că dacă vreau să fac ceva pengtru această țară n-am decât să mă bat, să dovedesc, să câștig și după să o iau de la zero. Cum să stau ca un fugărit? Asta nu este viață!(…) Uitați-vă la mine, mi-au schimbat cinci judecători, sunt la al șaselea judecător. Nu că au schimbat, au plecat oamenii să nu mă judece, că nu au vrut să mă condamne. Este un lucru care îmi dă încredere în felul meu. Speach-urile mele din fața justiției, cum le spun și cu umilință și cu putere, i-au făcut să se uite bine la dosar. Eu știu că judecătorii nu au timp să citească toate dosarele, dar sunt sigur că pe al meu din ambiție l-au citit.”, a declarat Marian Vanghelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: