Redactia.ro
Home » Monden » Oana Monea, momente de groază. Ce a pățit ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea, momente de groază. Ce a pățit ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea, momente de groază. Ce a pățit ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea, una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, a trecut prin momente de groază. S-a întâmplat în plină stradă, iar momentul a marcat-o profund. Iată prin ce a trecut ispita!

Prin ce moment de groază a trecut Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii

Experiență nefericită pentru ispita Oana Monea de la Insula Iubirii. Frumoasa tânără a împărtășit totul cu fanii ei din social media, cărora le-a povestit prin ce a trecut din cauza unei persoane care nu avea inimă.

Tânăra a găsit în stradă o pisicuță inconștientă și nu a rămas indiferentă când a realizat că patrupedul care era și accidentat, și-ar fi putut pierde viața. Ulterior, cu lacrimi în ochi, ea le-a povestit totul fanilor întâmplarea.

Oana Monea a povestit prin ce a trecut

„Nici nu știu ce să vă zic despre ce s-a întâmplat mai devreme. Eram prin oraș și în fața mea cineva a lovit o pisică, a lăsat-o inconștientă în mijlocul drumului, plină de sânge. Am pus-o într-un prosop și am fugit de urgență la spital.

Mi s-a zis că are hemoragie internă și organele deplasate. I-am făcut o radiografie, iar acum intră în operație. Îmi pun tot mai mult întrebarea: «Oare între ce fel de oameni trăim?».

Oare cum este posibil să pleci pur și simplu, să faci o astfel de faptă și să pleci ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Sper să fie cu succes operația. Mi s-a zis că este posibil să moară din moment în moment. Este posibil să nu reziste la operație sau să nu reziste după operație. Să sperăm că nu este în zadar tot acest efort”, a povestit Oana Monea pe Instagram.

Cine e Oana Monea de la Insula Iubirii

Oana are 33 de ani. Pe plan profesional, tânăra se poate considera o femeie împlinită. Are deja propria afacere, un salon de cosmetică, ce-i aduce sume frumoase în conturi. În plus, ea oferă și cursuri de specializare în domeniu. Deși este o femeie frumoasă, situația nu a stat la fel de roz pentru ea și în plan sentimental. Aceasta a avut două relații serioase, care s-au încheiat însă așa cum nu și-ar fi dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: