Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu și Vlad Gherman, detalii surprinzătoare despre darul de nuntă. Au rămas cei doi cu datorii după ziua cea mare

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, detalii surprinzătoare despre darul de nuntă. Au rămas cei doi cu datorii după ziua cea mare

Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, două figuri binecunoscute din lumea cinematografiei românești, au avut parte de o nuntă de vis la începutul lunii iunie. Cei doi actori au ales să împărtășească cu publicul detalii din culisele evenimentului, dezvăluind cum au folosit banii strânși din darul de nuntă pentru a-și acoperi cheltuielile.

Spre deosebire de tradițiile din trecut, unde darul de nuntă oferea tinerilor căsătoriți un start în viață, Oana și Vlad au folosit suma strânsă în alte moduri, adaptate vremurilor moderne.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu au făcut compromisuri și au avut cheltuieli pe măsură la nuntă

Cei doi actori și-au dorit o ceremonie și o petrecere de nuntă la nivel înalt, iar acest lucru s-a reflectat în bugetul alocat evenimentului. Actrița a explicat că în fața costurilor ridicate ale nunților moderne, este o adevărată provocare să acoperi toate cheltuielile doar cu resursele personale. Oana Moșneagu a subliniat că darul din partea invitaților a fost crucial pentru susținerea costurilor ceremoniei speciale.

„Am acoperit cheltuielile (…) O parte din ele. Ne-am ales niște lucruri destul de speciale, în general. Am reușit cu banii primiți cadou să acoperim o parte din cheltuieli (…) Oricum, e cam greu în ziua de astăzi, așa cum se fac nunțile în ziua de astăzi și la ce bugete presupun ele, cred că este destul de dificil să mai faci o nuntă cum se făcea înainte, pe vremuri, să vezi cu cât ieși după nunta aia și poate mirii după nuntă reușesc să își ia ceva pentru ei, înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta”, a dezvăluit Oana Moșneagu, pentru Antena Stars.

Vlad Gherman, mai rezervat în comentarii

Vlad Gherman, soțul Oanei, a fost mai rezervat în comentarii, dar a confirmat că nu au vrut să facă rabat la nimic pentru ziua lor specială.

„A zis bine că o parte. Să nu dăm din casă. Într-adevăr, nu am vrut să facem rabadă la nimic. Am luat tot ceea ce ne-am dorit. (…) Am făcut fix ce ne-am dorit și atunci chiar ne-am asumat. Când discutam și organizam nunta, că cel mai probabil nu o să ieșim pe plus”, a declarat Vlad Gherman.

În ceea ce privește organizarea nunții, cei doi actori au dezvăluit că au investit în detalii speciale pentru a se asigura că totul este perfect. De la alegerea locației până la decor și meniuri, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Aceasta atenție la detalii a fost apreciată de invitați, care au împărtășit bucuria cuplului în ziua cea mare.

Oana și Vlad au reușit să îmbine tradițiile cu elementele moderne în cadrul nunții lor. Deși au respectat anumite obiceiuri tradiționale, au adăugat și elemente contemporane care au făcut ca evenimentul să fie unic și memorabil. Astfel, au creat o atmosferă de poveste, unde fiecare invitat s-a simțit special.

Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a fost un eveniment de poveste, care a îmbinat tradițiile cu inovațiile moderne. Cei doi actori au demonstrat că, indiferent de costuri, ziua nunții poate fi transformată într-o sărbătoare memorabilă, plină de emoție și bucurie. Cuplul a reușit să-și îndeplinească toate dorințele, oferind o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: