Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a publicat o fotografie în care Marius Elisei este gol pușcă. Iată imaginea

Oana Roman a publicat o fotografie în care Marius Elisei este gol pușcă. Iată imaginea

Oana Roman și Marius Elisei au luat prin surprindere pe toată lumea în urmă cu câteva ore, după ce au publicat un filmuleț deocheat pe rețelele sociale. Marius Elisei a apărut gol pușcă alături de Oana, iar imaginile au fost postate chiar de ea.

Marius Elisei, gol pușcă pe internet

Marius Elisei și Oana Roman s-au împăcat și pare că se înțeleg mai bine ca niciodată. De când și-au anunțat împăcarea cei doi publică mereu poze împreună și își transmit unul altuia declarații de iubire fără să se sfiască. Pare că divorțul dintre cei doi a făcut doar să le consolideze relația, iar acum cei doi trăiesc cea mai frumosă perioadă din viața lor alături de Isabela, fiica lor.

În urmă cu câteva ore, Oana Roman a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a publicat o filmare în care apare alături de Marius Elisei complet dezbrăcat. Oana Roman a făcut o mișcare îndrăzneață spre amuzamentul internauților, dar a sters videoclipul, probabil din cauza reacțiilor negative ale cârcotașilor. Oana Roman apare în videoclip purtând o rochie lungă neagră cu care Marius Elisei se ajuta să își acopere goliciunea și zonele intime. Filmulețul a fost hazliu, mai ales că au fost câteva momente în care Marius Elisei era cât pe-aci să arate mai mult decât și-ar fi dorit.

Cu ce s-a ocupat Marius Elisei în trecut?

Marius Elisei este o prezență destul de discretă de când a apărut în viața Oanei Roman și nu multă lume știe ce job a avut acesta nu de mult. Mariu Elisei a lucrat în trecut pe post de șofer la o florărie de lux din Capitală, dar la scurt timp s-a reorientat și s-a apucat de taximetrie. Acesta a fost surprins de mai multe ori în această ipostază, când prelua clienții. Oana Roman a declarat că pe vremea când acesta lucra pentru lanțul de florării, Marius nu i-a adus nici măcar o floare.

A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare„, declara Oana Roman la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: