Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Nu merge în direcția care trebuie”

Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Nu merge în direcția care trebuie”

GALERIE FOTO (5) Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman anunța divorțul de Marius Elisei. După câteva luni, cei doi și-au mai dat o șansă, iar lucrurile păreau să funcționeze. Cei doi   sărbătoresc opt ani de când și-au jurat iubire veșnică. Recent, Oana a dat de înțeles că este la un pas de despărțire de Marius Elisei.

Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Nu merge în direcția care trebuie”

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, în ziua în care au botezat-o pe fiica lor, Izabela. La finalul anului 2020, vedeta anunța despărțirea de tatăl fiicei sale, luând prin surprindere multă lume. Ulterior, Oana și Marius s-au împăcat, în speranța că mariajul lor va funcționa de această dată. Astăzi, cei doi au împlinit opt ani de căsnicie. În prezent, Oana Roman și Marius Elisei sunt împreună, dar nu s-au căsătorit și se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Prezentă în emisiunea Xtra Night Show, Oana Roman a declarat că nu face o reînnoire de jurăminte cu Marius. Mai mult, fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că există probleme mari în relația lor, inclusiv în comunicare. ”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman.

De asemenea, Oana a mai spus că este greu să fii persoană cunoscută, iar în ultima perioadă a fost mai reticentă. Vedeta a mărturisit că muncește foarte mult și se zbate să facă proiecte noi și nu are timp să se justifice pentru aceste lucru. Oana a mai spus că scopul ei principal este să îi ofere o educație bună fiicei sale. ”Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Nimeni nu se aștepta ca Marius Elisei și Oana Roman să ajungă la divorț. Cei doi s-au despărțit la notar, dar la scurt timp s-au împăcat și formează din nou o familie. Fiica lui Petre Roman a recunoscut că există momente în care nu înțelege cu tatăl fiicei sale, dar reușesc să treacă peste discuțiile pe care le au.

„E un subiect lung. Am trecut prin momente dificile, ne-am despărțit, am și divorțat, dar am găsit puterea de a fi iar împreună. Nu este tot timpul roz, avem și opinii contradictorii, ne mai contrazicem, ne mai certăm, dar, per total, reușim să avem o viață frumoasă împreună. Nu există niciun cuplu care să nu se contrazică niciodată, să nu aibă probleme, ce se vede în online, că au o viață roz, nu este adevărat, cu toții avem momente grele în cuplu, trebuie să fie asumate. Însă eu și Marius ajungem la un numitor comun, reușim să fim împreună, dintr-un simplu motiv, pentru că ne iubim. Îl iubesc foarte mult și sunt convinsă că și el mă iubește foarte mult.Dacă există iubire și sentimente adevărate, într-un cuplu, nu ai cum să nu rezolvi problemele care apar”, a declarat Oana Roman pentru ego.ro. în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: