Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, experiență neplăcută în vacanța la munte. „N-am ce să fac….”

Oana Roman, experiență neplăcută în vacanța la munte. „N-am ce să fac….”

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman și fiica ei, Isa, s-au bucurat în acest sfârșit de săptămână de câteva zile de relaxare la munte. Au plecat la ski, dar scurta lor vacanță le-a adus și câteva probleme neașteptate. Supărată de cele întâmplate, vedeta a povestit în mediul online ce s-a întâmplat.

Oana Roman, experiență neplăcută în vacanța la munte. „N-am ce să fac….”

Oana Roman este mereu foarte ocupată, dar reușește cu succes să-și îmbine viața de familie și cea profesională. Alături de partenerul său are o afacere de haine pe care o promovează în mediul online, la care se adaugă și celelalte activități ale sale. Atunci când nu lucrează, face tot posibilul să fie lângă cei dragi, iar vacanțele sunt o ocazie perfectă să se rupă de viața sa de zi cu zi.

În acest sfârșit de săptămână a decis să plece la munte cu Isa și Marius Elisei, deoarece micuța iubește să skieze. Cei trei s-au distrat de minune și au fost pe pârtie, dar mica lor escapadă departe la București s-a terminat în mod neplăcut. Fiica vedetei i-a pierdut cerceii cu diamante, iar ulterior a descoperit că și ochelarii de soare i-au dispărut.

Chiar dacă Oana s-a obișnuit deja cu gândul că bijuteriile sale nu vor mai fi găsite, speră încă că-și poate recupera ochelarii. Cu această intenție le-a povestit totul urmăritorilor săi de pe Instagram, pe care i-a rugat și să o contacteze în cazul în care i-au găsit.

„A fost un weekend dezastruos, nu pentru că am fi cheltuit foarte mulți bani, ci pentru că Isabela mi-a pierdut cerceii cu diamante, primiți de Crăciun, asta e.. n-am ce să fac, i-am spus că trebuie să aibă mare grijă, pe pârtie mi-am pierdut ochelarii de soare, i-am pierdut și nu i-am mai găsit. Dacă i-a găsit cineva să-mi scrie”, a spus ea.

La toate acestea se mai adaugă și faptul că vedete a descoperit că nu mai poate pleca din țară, deoarece pașaportul său va expira curând. Încearcă să rezolve această problemă în cel mai scurt timp, deoarece nu vrea să aibă probleme atunci când va hotărî să plece în vacanțe în străinătate.

Marius Elisei a ajuns ieri la spital

Vacanța lor nu s-a sfârșit atât de bine pentru Marius Elisei, deoarece pare că se confruntă cu probleme de sănătate. Începutul de săptămână nu a fost unul tocmai bun pentru el, dar a încercat să rămână optimist. Ieri de dimineața a postat o fotografie de pe holurile Spitalului Universitar din București, fără să povestească însă ce s-a întâmplat.

Partenerul vedetei nu părea însoțit de nimeni, dar și-a însoțit fotografia de pe Instagram de o melodie care să-i dea curaj. Este vorba de „Totul va fi bine”, cântată de Smiley, care reușește să dea o stare de bine ascultătorilor săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: