Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, în lacrimi, la mai bine de o lună de la moartea Mioarei. Ce mesaj tulburător a transmis fiica lui Petre Roman: ”N-am avut putere”

Oana Roman, în lacrimi, la mai bine de o lună de la moartea Mioarei. Ce mesaj tulburător a transmis fiica lui Petre Roman: ”N-am avut putere”

Mioara Roman, o prezență emblematică și respectată, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în data de 23 februarie, lăsând în urma sa un gol imens. În ciuda faptului că starea ei de sănătate părea să se îmbunătățească în ultima perioadă, destinul a avut alte planuri, iar plecarea sa a venit ca un șoc pentru întreaga familie, dar mai ales pentru Oana.

La o lună de la acest tragic eveniment, Oana Roman a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o mărturisire emoționantă, vorbind despre cât de profund a afectat-o dispariția mamei sale. Oana descrie o durere de nedescris, o luptă continuă cu acceptarea realității crude că mama sa nu mai este. În cuvintele sale, transmise cu lacrimi în ochi, reiese clar cât de greu îi este să meargă mai departe, să se adapteze la o viață în care cea care i-a dat viață nu mai este alături de ea.

Oana Roman, mesaj emoționant, la o lună de la moartea mamei sale

Vedeta și-a exprimat recunoștința față de toate mesajele de susținere și încurajare primite de la oameni în această perioadă dificilă, deși a mărturisit că nu a avut puterea să le citească pe toate. Această sinceritate și deschidere față de suferința sa au adus-o și mai aproape de inimile oamenilor care o urmăresc, mulți dintre aceștia fiind mișcați de puterea și curajul său.

„Nu am putut până azi să citesc comentariile de condoleanțe din ziua când mama a plecat! Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate. Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut”, a transmis Oana Roman la InstaStory.

Pentru Oana Roman, relația cu mama sa a fost una specială, încărcată de momente de dragoste, dar și de provocări. Ea a vorbit deschis despre deciziile pe care le-a luat pentru binele mamei sale, inclusiv cea dificilă de a o duce la un azil, unde să primească îngrijiri medicale adecvate. Aceste mărturisiri subliniază profunzimea legăturii dintre ele și sacrificiile pe care Oana a fost dispusă să le facă pentru confortul și sănătatea mamei sale.

Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman fiicei sale

În memoria mamei sale, Oana poartă mereu o bijuterie cu o semnificație aparte: un inel primit de Mioara Roman de la Petre Roman, cu ocazia aniversării a 30 de ani de căsătorie. Acest inel, pe care Oana l-a recondiționat și îl poartă zilnic, a devenit un simbol al legăturii veșnice cu mama sa, o sursă de confort și amintire a iubirii necondiționate care le-a legat.

„Inelul acesta a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare pentru că știam că îi place foarte mult. Acum… l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: