Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, în război cu un supermarket cunoscut din România, după ce a cumpărat carne stricată: Nu vreți să știți cum pute”

Oana Roman, în război cu un supermarket cunoscut din România, după ce a cumpărat carne stricată: Nu vreți să știți cum pute”

Oana Roman, cunoscuta personalitate media, a făcut valuri în mediul online după ce a relatat o experiență neplăcută legată de cumpărăturile făcute la un supermarket celebru. Vedeta a fost scandalizată și deranjată de faptul că a achiziționat carne stricată dintr-o caserolă pe care o cumpărase, făcând publică întreaga situație și atrăgând atenția asupra calității produselor comercializate.

Această experiență neplăcută evidențiază importanța atenției și a controlului calității produselor alimentare comercializate în marile lanțuri de magazine. Consumatorii sunt încurajați să fie vigilenți și să își facă cunoscute problemele întâmpinate pentru a se asigura că standardele de calitate sunt respectate și că produsele achiziționate sunt sigure pentru consum.

Oana Roman, în război cu un lanț cunoscut de supermarketuri

Într-un gest de transparență și responsabilitate, Oana Roman a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare experiența neplăcută prin care a trecut. Aceasta a povestit că printre cumpărăturile făcute de la supermarketul respectiv se număra și o caserolă de carne tocată de vită-porc. Cu toate acestea, la sosirea acasă și desfăcând produsul, a constatat cu surprindere și dezamăgire că acesta era stricat și avea un miros neplăcut, greu de suportat.

Fiind deranjată de situația întâlnită, Oana Roman a decis să își facă publică nemulțumirea, exprimându-și revolta față de calitatea produselor comercializate de către respectivul supermarket. De asemenea, a solicitat intervenția și sesizarea inspectorilor de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru a investiga situația și pentru a lua măsurile necesare.

„Așa arată o carne cumpărată astăzi care are termen de valabilitate până pe 9 martie 2024 și nu vreți să știți cum pute. Deci, așa arată, ca să știți. ANPC-ul să se sesizeze, să se ducă peste domnii. Eu de obicei cumpăr carne de la măcelărie pe care o toacă în fața mea.

Azi am făcut mai multe cumpărături și am zis să nu mai fac un drum la măcelărie. Și rău am făcut. Mi-au scris foarte mulți că au avut și ei probleme. Au făcut ceva sesizări. Eu am o voce care se aude mai tare, poate măcar le fac niște controale.”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Urmăritorii îi dau dreptate

Pe lângă expunerea sa personală, Oana Roman a evidențiat și mesajele primite de la urmăritorii săi, în care aceștia împărtășeau experiențe similare și semnalau problemele întâmpinate în cadrul aceluiași supermarket. Astfel, scandalul a prins amploare, atrăgând atenția publicului larg asupra problemelor legate de calitatea produselor comercializate în acest lanț de magazine.

Ulterior, Oana Roman a primit și un răspuns oficial din partea reprezentanților supermarketului, prin intermediul unui e-mail, în care era asigurată că vor fi efectuate verificări și investigații în legătură cu situația reclamată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: