Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, postare șocantă! Vedeta s-a săturat de gurile rele. „Sunt aia grasă și penibilă”

Oana Roman, postare șocantă! Vedeta s-a săturat de gurile rele. „Sunt aia grasă și penibilă”

Oana Roman se lasă pe mâna specialiștilor.

Oana Roman este una dintre femeile populare din mediul virtual românesc. De-a lungul anilor ea a primit multe comentarii răutăcioase legate de greutatea sa sau chiar despre stilul ei de viața. Vedeta s-a săturat și a ales să spună lucrurilor pe nume. Ce mesaj a transmis internauților.

Oana Roman, mesaj tranșant pe Instagram

Oana Roman a răbufnit și le-a transmis internauților un mesaj dur. Ea afirmă că de ani buni este judecată de mulți oameni din diverse motive. De cele mai multe ori gurile rele au criticat-o pentru aspectul ei sau pentru activitatea ei în social media. Vedeta a spus că ea este un om asumat și că nu o interesează hate-ul pe care l-a primit de-a lungul timpului.

Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului.

Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată.„, a fost o parte din mesajul Oanei Roman.

Oana Roman susține că este cea mai asumată vedetă din online

Oana Roman a scris că de 30 de ani ea este un om asumat și puternic care nu apleacă urechea la cei ce o vorbesc pe la spate. Fiica lui Petre Roman spune că un influencer care este „șmecher” este totodată și asumat. Oana Roman a ținut să precizeze că „influencereala” nu este doar despre vândut haine pe internet și reclame, ci și despre modul tău de a fi, despre caracterul tău ca om.

Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult.

Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!„, a continuat Oana Roman.

Etichete: