Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman reacționează după ce a fost jignită în mediul online. „Gătește numai bărbatul ăla și tu…”

Oana Roman reacționează după ce a fost jignită în mediul online. „Gătește numai bărbatul ăla și tu…”

Oana Roman este o figură foarte populară în mediul online, unde împărtășește de cele mai multe ori momente din viața sa de zi cu zi. A ales să fie transparentă cu comunitatea sa, dar sinceritatea de care dă dovadă nu este mereu apreciată. După ce una dintre urmăritoarele sale a criticat-o și i-a adresat cuvinte dure, vedeta i-a dat un răspuns pe măsură.

Oana Roman se numără printre vedetele din țara noastră care au muncit din greu să ajungă în punctul în care sunt acum. Pe lângă faptul că este o femeie de afaceri de succes, are o familie deosebit de frumoasă, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului nu au fost deloc puține, dar ea a reușit de fiecare dată să le depășească cu zâmbetul pe buze.

Atunci când nu se ocupă de promovarea afacerii sale cu haine online, vedeta alege să împărtășească pe contul său personal de Instagram întâmplările din viața sa de zi cu zi. Este o fire sinceră și transparentă, așa că oamenii au mereu ocazia să o vadă exact așa cum este ea în realitate, chiar și atunci când nu este în fața camerelor de luat vederi.

Oana Roman reacționează după ce a fost jignită în mediul online

Nu a ascuns niciodată că este foarte ocupată, iar acest lucru nu-i permite mereu să se ocupe de treburile casnice. Îl are însă alături pe partenerul său, Marius Elisei, care de cele mai multe ori o surprinde cu gesturi romantice sau mese calde pregătite chiar de el.

Faptul că Marius este cel care gătește a atras critici din partea urmăritoarelor Oanei, care au mers atât de departe încât au jignit-o în repetate rânduri. Comentariul unei femei i-a atras atenția vedetei, care a simțit nevoia să-i răspundă și să clarifice situația.

„Iar mi-a scris o domnișoară – Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic -, neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru că își dorește foarte mult. Îi place foarte tare să facă asta. Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e…dacă ești rău și prost”,  a fost mesajul transmis de Oana Roman.

A învățat să ignore răutățile și jignirile

Nu este prima oară când Oana Roman are parte de asemenea situații, însă acest lucru nu înseamnă că nu sunt deranjante. Cu toate că nu înțelege de unde s-a născut această atitudine a oamenilor din România, alege să nu mai pună la suflet răutățile din jur și să trateze jignirile cu indiferență.

„Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: