Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se confruntă cu noi probleme. “Am crezut că fac atac cerebral”

Oana Roman se confruntă cu noi probleme. “Am crezut că fac atac cerebral”

Oana Roman a mers la mormântul unui prieten drag. Bărbatul a murit în urmă cu 14 ani

Oana Roman are din nou o problemă care îi dă bătăi de cap. Vedeta a povestit totul pe instastory așa cum ne-a obișnuit. Ce a pățit de această dată fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a izbucnit pe internet

Oana Roman este una dintre influencerițele de la noi are nu se sfiește să își afișeze viața pe rețelele de socializare. Ea își ține zilnic la curent internauții cu noutățile din viața ei, indiferent dacă totul este roz sau are parte și de probleme. De această dată a tunat și a fulgerat.

Neseriozitatea oamenilor a deranjat-o profund pe vedetă. Se pare că este vorba de perdele. Nu este o glumă. Oana Roman și-a renovat casa în urmă cu câteva zile și de săptămâni bune a comandat perdele pentru locuință, însă acestea au fost distruse, lucru care i-a dat peste cap planurile.

Astăzi am crezut că fac un atac cerebral de nervi. Mai aveam de pus în bucătărie perdelele pe care le-am comandat acum 3 săptămâni și îmi spunea în fiecare zi ”Sunt gata în 2-3 zile”. Nu au fost gata. Și le-am zis că am nevoile de ele și m-au chemat să le iau. Erau gata, dar erau stricate. Mi s-a făcut rău de nervi.”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman vs Poliția Română

Cu Oana Roman nu e de joacă, mai ales dacă este deja nervoasă. Vedeta a povestit pățania sa pe instagram așa cum și-a obișnuit internauții. Oana Roman s-ar fi luat la harță cu niște polițiști de la Poliția Rutieră. Motivul? Blocau traficul din perspectiva ei. Se pare că trebuia să treacă o coloană oficială și acest lucru i-a făcut pe oamenii legii să blocheze circulația. Oana Roman a fost deranjata de acest gest și nu a stat pe gânduri pănă să le aplice o corecție verbală.

Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească. Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor.„, a povestit Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: