Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se plânge că doar ea îi poartă de grijă mamei sale. Îi aruncă săgeți surorii ei, Catinca?

Oana Roman se plânge că doar ea îi poartă de grijă mamei sale. Îi aruncă săgeți surorii ei, Catinca?

Oana Roman se plânge că doar ea îi poartă de grijă mamei sale. Îi aruncă săgeți surorii ei, Catinca?

Oana Roman se plânge că doar ea îi poartă de grijă mamei sale. Îi aruncă săgeți surorii ei, Catinca? Iată ce a declarat vedeta!

Oana Roman se plânge că doar ea îi poartă de grijă mamei sale

Oana Roman susține clar și răspicat că nu o ajută nimeni din cei la care s-ar aștepta și de la care are pretenții cu îngrijirea mamei sale bolnave, Mioara Roman. Oana Roman a explicat în cadrul unui interviu că o vizitează în fiecare zi pe mama ei, în centrul medical unde a internat-o pentru a primi îngrijiri speciale. Aceasta explică cu sufletul deschis și cuprinsă de emoție că există momente când se simte neputincioasă, deoarece responsabilitățile sunt enorme, iar presiunea este nelimitată:

„Eu fac singură tot. E foarte multă presiune, la un moment dat am perioade în care simt că am obosit și că nu mai pot, încerc să mă echilibrez pentru că mă duc și fac și pentru mine lucruri. Mă duc la cosmetică, fac proceduri, fac masaj, mă duc la coafor, la manichiură. Încerc să găsesc și echilibru, să fie și momente în timpul zilei, măcar o oră, în care să pot să mă concentrez doar pe mine.

Măcar o săptămână să pot să am liniște totală. Am obosit puțin. Aș da orice cadou, orice vacanță pentru o perioadă în care să mă culc seara și să știu că a doua zi pot să îmi permit să stau liniștită și să nu am nimic care să îmi provoace o stare de neliniște”, a explicat Oana Roman pentru Ego.ro.

În urma celor menționate de către Oana Roman ne putem întreba dacă nu cumva face referire la sora ei, Catinca, prin sintagma „eu fac singură tot”. Totuși, menționăm că vedeta nu și-a menționat sora în cadrul celor afirmate.

Cum se simte Mioara Roman?

Oana Roman a oferit detalii despre starea de sănătate a mamei ei, Mioara Roma, în cadrul aceluiași interviu:

„Mama este foarte bine. Eu mă duc la ea aproape în fiecare zi, este într-un loc absolut extraordinar, unde a făcut o recuperare incredibilă după operația la șold pe care a avut-o. Merge bine, nu foarte mult, dar merge bine, se mișcă. A ajuns la o ședință de kineto și fizio să stea cam 2 ore, ceea ce este foarte bine. Este foarte bine îngrijită și aceste lucruri, acasă, din păcate, eu nu aș fi putut să le fac atât de bine cum se fac acolo”, a completat Oana Roman, pentru aceeași publicație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: