Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, în conflict pentru pensia alimentară. Ce sumă trebuie plătită lunar

Oana Roman și Marius Elisei, în conflict pentru pensia alimentară. Ce sumă trebuie plătită lunar

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună

După o perioadă de trei ani în care Marius Elisei nu a contribuit financiar la creșterea fiicei sale, Isabela, Oana Roman a reușit să obțină prima pensie alimentară de 500 de lei pe lună. Vedeta a recurs la executarea silită pentru a asigura această plată, un gest care evidențiază dificultățile întâmpinate în încercarea de a-l face pe fostul soț să participe la obligațiile părintești. Situația tensionată a fost adusă în atenția publicului de Oana, care a subliniat importanța responsabilității financiare pentru bunăstarea copilului.

Blocajul privind alocația și dificultățile întâmpinate

Oana a menționat în repetate rânduri că lipsa implicării lui Marius în viața fiicei nu este doar de natură financiară, ci și emoțională. Isabela, în vârstă de 11 ani, resimte absența constantă a tatălui, iar vedeta a mărturisit că a încercat să-l convingă să fie mai prezent în viața fiicei lor. Cu toate că s-a făcut un pas important odată cu începerea plăților, relația rămâne una complicată, iar Oana continuă să își asume responsabilitatea pentru creșterea și educația Isabelei.

Pe lângă problema pensiei alimentare, Oana a adus în atenție și situația complicată a alocației copilului, care nu poate fi accesată de aproape 11 ani. Marius Elisei ar fi deschis un cont pentru aceste sume, însă, conform legii, pentru a avea acces la bani, este necesară semnătura ambilor părinți. Oana a subliniat că acest blocaj a împiedicat-o să utilizeze fondurile pentru nevoile fiicei, generând o sursă suplimentară de tensiune între cei doi.

Vedeta a explicat că încearcă să găsească soluții legale pentru a putea folosi banii din alocație în beneficiul Isabelei, dar obstacolele birocratice și lipsa colaborării din partea fostului partener au îngreunat procesul. Deși sumele nu sunt foarte mari, Oana consideră că acestea ar putea contribui la acoperirea unor cheltuieli esențiale, iar faptul că nu are acces la ele reprezintă o nedreptate pentru fiica ei.

Împăcarea este încă departe, dar Oana nu renunță

Deși plățile pensiei alimentare au fost reluate, Oana Roman subliniază că mai sunt multe de rezolvat în relația cu Marius Elisei. Vedeta a declarat că prioritățile ei sunt bunăstarea și educația Isabelei, iar pentru acestea va lupta în continuare. De asemenea, Oana speră ca în viitor, Marius să devină mai implicat și să contribuie nu doar financiar, ci și emoțional la viața fiicei lor.

(..)El nu o caută așa cum ar trebui. Este același răspuns pe care îl dau de un an și jumătate. Nu s-a schimbat absolut nimic. Singurul lucru care s-a schimbat este că i-am cerut să plătească pensia alimentară modică pe care i-o datorează Isabelei. Și pentru că nu mi-a răspuns absolut deloc la niciunul din mesajele pe care i le-am dat pe mail, am hotărât să rezolv lucrurile pe cale legală.

Lucru pe care l-am și făcut. Și, pentru că acordul parental ține loc de titlu executoriu, am apelat la un executor judecătoresc care a rezolvat problema și am reușit să recuperez banii, adică toată pensia alimentară a Isabelei pe ultimii trei ani. Sunt foarte mulțumită că am făcut lucrul acesta pentru că sunt niște bani cu care eu îi voi plăti Isabelei școala, îi voi plăti niște activități, așa cum ar fi fost normal să se întâmple de bună voie. 

 

Nu s-a întâmplat de bună voie, s-a întâmplat obligat.Prima lună după 3 ani de neplată pentru care s-a făcut executare silită, când primim de bună voie, pensia alimentara de 500 de lei.„, a spus Oana Roman pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: