Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Ce legătura are Mioara Roman cu certurile lor

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Ce legătura are Mioara Roman cu certurile lor

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Ce legătura are Mioara Roman cu certurile lor

Oana Roman și Marius Elisei ar avea, din nou, probleme în cuplu, după marea împăcare. Iată ce legătura are mama ei, Mioara Roman, cu certurile lor.

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Ce legătura are Mioara Roman cu certurile lor

„Dragoste cu năbădăi” nu e doar o expresie când vine vorba de cuplul Oana Roman – Marius Elisei. După multe astfel de perioade, cu discuții aprinse și neînțelegeri, contraziceri și tot așa, de data aceasta subiectul conflictelor dintre ei este chiar mama vedetei, Mioara Roman.

Oana Roman nu și-a mai pus pe primul lor familia întemeiată cu Marius Elisei, prioritară fiind doar mama ei, ceea ce a adus la numeroase probleme în cuplu. Recent, într-o intervenție la Metropola TV, ea a făcut declarații.

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei. Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…”, a declarat Oana Roman.


„Vorbind astăzi, realizez cât de mult l-a afectat. Acum, îmi dau seama ce am făcut. El s-a schimbat un pic și nu reușeam să înțeleg de ce. Realizez că el are dreptate că s-a simțit neglijat, singur. Are dreptate că a fost doar el în relație, în ultimele luni. Încerc să repar lucrurile”, a mai adăugat Oana Roman.

Recent, Oana Roman a publicat o imagine emoționantă alături de mama și fiica ei. Oana Roman obișnuiește să își viziteze des mama în centrul unde e internată, iar de această dată a mers însoțită de fiica ei, Isa. A fost o ocazie specială ca nepoțica Mioarei Roman să mai petreacă timp alături de bunica ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Roman Elisei (@oanaromanelisei)

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în paradis? Ce legătura are Mioara Roman cu certurile lor
Foto: Instagram / oanaromanelisei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: