Redactia.ro
Home » TV » Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Postarea care i-a pus pe fani pe gânduri

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Postarea care i-a pus pe fani pe gânduri

GALERIE FOTO (6)

Oana Roman și Marius Elisei anunțau la finalul anului trecut că au decis să meargă pe drumuri separate. Însă, când toți fanii se așteptau ca cei doi să divorțeze cât mai repede, o postare de pe rețelele de socializare i-a pus pe gânduri, gândindu-se la o posibilă împăcare. 

 

Postarea prin care și-a pus fanii pe gânduri

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la final de drum după șase ani de căsnicie. Cei doi au ales să se despartă, în urmă cu două luni, cu doar câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă. Anunțul a fost făcut de Oana Roman, dar tot ea este cea care i-a pus pe fani pe gânduri cu ultima postare de pe rețelele de socializare.

Deși se află într-o vacanță de vis, alături de fetița sa, Isa, fiica lui Petre Roman a postat pe rețelele de socializare o postare surprinzătoare. Cu toate că la momentul anunțului despărțirii, Oana Roman declara că Marius Elisei a plecat cu afacerea familiei și că va renunța să o promoveze de acum înainte, vedeta a apărut îmbrăcată cu un corset care face parte din colecția de haine de pe site-ul lui Marius Elisei. Aceasta este una dintre fotografiile cu care vedeta promova afacerea, înainte de despărțirea de tatăl fiicei sale.

”Toata viata am purtat sutien și ajunsesem la saturație. De când am descoperit body urile modelatoare, nu mai port sutien decât la ținute speciale! Body ul e comod, subțiază talia și abdomenul și nu are cusături astfel încât nu e vizibil sub haine!”, este mesajul postat de Oana Roman pe contul de Facebook.

Postarea Oanei Roman nu a putut fi trecută cu vederea așa ușor de internauți, cei mai mulți gândindu-se la o posibilă împăcare.

”Oana Roman, te-ai impacat cu sotul tau?/ Oana Roman, pai parca s a incheiat colaborarea cu ei/ Te-ai împăcat cu soțul?vad că lucrezi din nou pt acel site. Ar fi minunat! Multa sănătate!/ Curioasa postarea! Poate i s-a spart contul/ Ai recuperat afacerea? Esti minunata si faci lucruri ca tine Minunate!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Oana Roman le-a primit de la fani.

Însă, momentan, vedeta de la Antena Stars nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru.

 

Marius Elisei ar fi înlocuit-o pe Oana Roman cu o blondă cu ochi albaștri

Marius Elisei este cel care a rămas cu site-ul de articole vestimentare pe care îl deținea, în trecut, alături de Oana Roman. Mai mult, pe site și-a făcut apariția o nouă femeie, noul model, o blondă cu ochi albaștri, după ce Oana Roman i-ar fi interzis fostului partener să mai folosească fotografii cu ea pe site.

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România este blonda care apare pe site-ul cu articole vestimentare al lui Marius Elisei.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat olună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc’, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: