Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, ținta comentariilor răutăcioase ale urmăritorilor săi. Aptitudinile sale de gospodină au fost puse la îndoială

Oana Roman, ținta comentariilor răutăcioase ale urmăritorilor săi. Aptitudinile sale de gospodină au fost puse la îndoială

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman se numără printre persoanele publice din țara noastră care sunt foarte transparente atunci când vine vorba de viața lor personală. Este foarte activă în mediul online, unde împărtășește cu fiecare ocazie aspecte din viața lor de zi cu zi. Acest lucru atrage însă de multe ori și păreri negative, fapt ce nu este foarte plăcut pentru vedetă.

Într-una din zile, Oana Roman a dorit să împartă cu publicul său cum este așteptată de Marius Elisei după o zi de muncă. Soțul vedetei este foarte atent cu familia sa, așa că a pregătit cu mult drag câteva feluri de mâncare. Încântată de situație, a filmat preparatele de pe aragaz, care arătau într-adevăr foarte apetisant și s-a mândrit cu efortul partenerului său.

În timp ce mulți dintre urmăritorii săi l-au apreciat pe bărbat pentru gestul său, mai ales că partenera sa este o femeie foarte ocupată, au existat și persoane nu la fel de bine intenționate. Astfel, Oana a primit câteva mesaje răutăcioase legate de aspectul aragazului și faptul că acesta nu era curățat corespunzător.

Oana Roman a fost trasă la răspundere că nu este o „gospodină” ca la carte, semn că publicul său de pe Instagram este mereu pregătit să o „taxeze” pentru fiecare detaliu nelalocul lui. Cei mai mulți uită însă că vedeta are multe alte responsabilități pe lângă păstrarea curățeniei, cum ar fi afacerile sau mama sa, Mioara Roman, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

De cele mai multe ori, iubita lui Marius Elisei este prinsă între viața personală și cea profesională, pe care reușește să le îmbine perfect. Chiar și cu aceste mici „scăpări”, nimeni nu poate pune la îndoială faptul că Oana este o femeie puternică, gata oricând să demonstreze că este capabilă de lucruri mărețe.

Oana Roman, insultată pentru că se confruntă cu căderea părului

Nu este prima oară când Oana Roman se confruntă cu o asemenea situație, deoarece în urmă cu ceva timp a fost în vizorul publicului pentru starea părului său. Deoarece nu face eforturi să pară ceea ce nu e și preferă să le arate oamenilor momente din viața sa de zi cu zi, urmăritorii săi au observat că părul vedetei este din ce în ce mai rar. Au atacat-o din nou, iar ea s simțit nevoia să se apere.

Din câte a explicat chiar vedeta, căderea părului este o problemă medicală cu care se confruntă de foarte mult timp. Nu a pus la suflet comentariile răutăcioase pe care le-a primit, însă a transmis un mesaj important. Înainte să arunce vorbe care pot răni, urmăritorii săi ar trebui să se gândească și la faptul că oamenii pot puternic afectați de acestea.

„Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice… care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oamenii care au probleme”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: