Redactia.ro
Home » Monden » Oana și Vlad Gherman, pregătiți să devină părinți la câteva zile după nuntă. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”Sunt foarte entuziasmată!”

Oana și Vlad Gherman, pregătiți să devină părinți la câteva zile după nuntă. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”Sunt foarte entuziasmată!”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc, au împărtășit recent vești importante despre etapele semnificative ale vieții lor de cuplu. După ce au oficializat relația prin cununia civilă, cei doi actori se pregătesc acum pentru un eveniment major: nunta programată pentru data de 2 iunie 2024. În același timp, cuplul a dezvăluit planurile lor de a deveni părinți, un vis pe care abia așteaptă să-l transforme în realitate.

Oana și Vlad sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor, un eveniment pe care îl așteaptă cu mare entuziasm. Cuplul speră ca totul să decurgă conform planurilor, pentru ca ziua lor specială să fie una de neuitat, atât pentru ei, cât și pentru invitați. Detaliile organizatorice sunt pe cale de a fi finalizate, iar emoția și așteptarea cresc pe măsură ce se apropie marea zi.

Oana și Vlad Gherman vor să devină părinți

Într-un dialog sincer, Oana Moșneagu a vorbit despre dorința cuplului de a începe o familie. Actrița a mărturisit că atât ea, cât și Vlad își doresc să aducă pe lume un copil în viitorul apropiat, o idee care i-a entuziasmat și i-a umplut de bucurie pe amândoi. Mai mult, Oana a dezvăluit că visul lor nu se oprește la un singur copil, ci își doresc doi copii, semn că sunt pregătiți să își asume responsabilitățile părintești și să ofere tot ce este mai bun urmașilor lor.

„Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept! (…)

Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a povestit Oana Moșneagu, pentru Unica.

Cum ar arăta Oana în rolul de mamă

Reflectând asupra valorilor pe care dorește să le transmită viitoarelor lor generații, Oana a subliniat importanța iubirii. Actrița și-a exprimat dorința ca viitorii săi copii să crească într-un mediu plin de dragoste și generozitate, să învețe valoarea libertății și să fie încurajați să își urmeze pasiunile.

„Aș vrea să fie liber. Cred că cea mai importantă lecție pe care aș vrea să o învețe de la noi, de la mine și de la Vlad, și separat și împreună, ar fi să iubească. Dacă noi reușim să formăm un cuplu funcțional, sănătos, cred că ar fi cel mai mare câștig. Dacă învață ce înseamnă iubirea, generozitatea, să lași de la tine, înțelegerea și efortul constant pe care-l faci într-o relație și tu cu tine, ce să-l mai învăț? Mi se pare că asta e cea mai importantă lecție”, a mai spus Oana Moșneagu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: