Redactia.ro
Home » CLICK » Oana Zăvoranu, cuvinte grele la adresa lui Gigi Becali

Oana Zăvoranu, cuvinte grele la adresa lui Gigi Becali

GALERIE FOTO (2)

E de notorietate faptul că Oana Zăvoranu are… limba ascuțită. Iar cel care a intrat, recent, în colimatoriul ei este chiar latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Gigi Becali

Vedeta TV s-a răsfățat, ieri, la un salon de înfrumusețare din Capitală. În timpul procedurii, vedeta TV a avut timp să comenteze și cele întâmplate recent în showbizul românesc.

După cum era de așteptat, n-avea cum să rateze tocmai evenimentul din weekend, respectiv Teodora Becali. Zăvo nu și-a potolit disprețul față de aroganțele făcute de Gigi Becali la nunta fiicei sale și a aruncat o pleiadă de acuze.

Zăvoranu despre Gigi Becali: „Altceva nu știe să facă, să crească oi”

Fără să țină cont de altceva, Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa latifundiarului pe motiv că… a făcut aroganțe. „Poţi să fii şi ultra mega bogat şi excentric, nici nu afirmi aşa ceva, nici măcar aroganţă nu e, este o prostie fără margini! Păi, el asta ştie să facă (n.r. să arunce cu bani), altceva nu ştie, creşte oi! Trebuie să îţi stea şi bine să faci aroganţe d-astea, să arunci cu bani!”, punctat Oana.

Vedeta TV are în plan să scoată o carte

Chiar dacă e ocupată cu noul proiect TV, Oana are de gând să scoată și o carte despre viața ei. „Sunt în discuţie cu o persoană care îmi este foarte dragă şi care mi-a propus să scrie o carte despre mine! O autobiografie, da, scrisă şi controlată de un om care scrie scenarii, îşi zic atâta! Are la activ şi nişte cărţi scrise pentru diverse publicaţii! Până la urmă, până când nu o să fac şi un film despre mine. Am planuri mari! Cu siguranţă, o mare parte din bani va trebui să-i pun eu. Dar poate vor fi şi sponsori!”, a dezvăluit Oana Zăvoranu pentru „Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: