Redactia.ro
Home » TV » Oana Zăvoranu, mesaj „fără perdea ”despre religie. „Credința nu înseamnă pupat de icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta”

Oana Zăvoranu, mesaj „fără perdea ”despre religie. „Credința nu înseamnă pupat de icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta”

GALERIE FOTO (2)

Mereu sinceră, așa cum ne-a obișnuit deja, Oana Zăvoranu își exprimă frecvent gândurile fără să își facă prea mult griji despre faptul că uneori poate fi mult prea directă sau că vorbele ei ar putea să fie interpretate într-un mod care să nu o avantajeze foarte mulț. Chiar recent, Oana Zăvoranu a postat un mesaj în care aduce vorba despre credință. Oana le dezvăluie prietenilor și fanilor ei ce crede ea că este cu adevărat important.

Deși folosește cuvinte puțin cam dure în mesajul său, Oana Zăvoranu este foarte categorică în a-și exprima opinia despre credință, așa cum o întelege ea.

Oana Zăvoranu dovedește prin mesajul ei că este o foarte mare iubitoare de animale. Ea îndeamnă oamenii să iubească și să salveze animalele, care în concepția ei sunt adevărați îngeri pe Pământ.

„Credința nu înseamnă pupat de icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta”

„Când îți schimbi gândirea și toate gândurile, în general, lucrurile se întâmplă… nu imediat, ci treptat, dar se ÎNTÂMPLĂ…și asta e
cel mai important. Asta nu înseamnă pupat de labe zoioase de popi poponari, sau mochete și icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta…ci acea credință în suflet, ‘frică de Dumnezeu’ să zicem, deși nu e vorba de frică, ci de respect și supunere în fața LUI, dorința de a nu face rău și de a-ți dori din inimă anumite lucruri, fără să lezezi sau să iei locul cuiva, ( asta nu înseamnă să nu mai fii competitiv, ok?), ȘI CEL MAI IMPORTANT SĂ IUBEȘTI ȘI SĂ SALVEZI ANIMALELE NEVINOVATE, ADEVĂRAȚII ÎNGERI PE PĂMÂNT !

Fără să îți clădești fericirea pe nefericirea altuia. Karma it’s a bitch…remember that ! În rest, vă pup, Oana ”, a scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și-a început cariera în anul 2000

Oana zăvoranu este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune. A urmat Colegiul Național I. L. Cargiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București. La sugestia unor prieteni, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul de televiziune TVR 2. A câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste 1.000.000 de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zăvoranu a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea și Păcatele Evei. În 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzată de postul Acasă TV.

În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. La 28 iunie 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai bună ca niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. În 2009 artista a realizat emisiunea Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D.

Citește și: Primele declarații ale Oanei Zăvoranu despre copil. Ce nume ar vrea să-i pună

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: