Redactia.ro
Home » Monden » Obiectele Stelei Popescu, scoase la vânzare pe OLX. Cât costă acestea?

Obiectele Stelei Popescu, scoase la vânzare pe OLX. Cât costă acestea?

GALERIE FOTO (4)

Rudele Stelei Popescu au hotărât să vândă câteva dintre obiectele de colecție ale regretatei artiste. Acestea se găsesc pe o cunoscută platformă online de comerț, OLX. Pe site apar 5 scaune antice și un set de canapea cu fotolii. Persoanele interesate să achiziționeze obiectele artistei trebuie să aibă în vedere prețul nu tocmai accesibil. Prețul cerut este cuprins între 1.000 de euro și aproape 5.000 de euro cu transport gratuit în toată țara.

Scaunele din sufrageria Stelei Popescu, scoase la vânzare pe OLX

Scaunele Stelei Popescu, în stil retro, vintage, se vând cu aproape 1.000 de euro pe platforma online de comerț.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate in stil Chippendalle, restaurate si retapitate cu motive vegetale specifice si picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate traditiile nationale nu se pierd. Setul a apartinut regretatei artiste Stela Popescu. Cu transport gratuit in toata tara.”, se arată în descrierea care însoțește anunțul publicat pe platforma OLX.

Scaune Stela Popescu
Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate in stil Chippendalle

Canapeaua și fotoliile Stelei Popescu, scoase la vânzare pe OLX

Canapeaua și fotoliile artistei, în stil Louis Philippe, se vând cu aproape 5.000 de euro pe platforma online de comerț.

„Canapea și fotolii stil Louis Philippe aparținând regretatei artiste Stela Popescu doar la Bavaria Kulturhaus tradițiile nu se uita cultura nu se pierde. Cu transport gratuit in toata tara. La aceasta piesa primiti cadou un tablou semnat George Constantin sau Ilie Ardeleanu doar la Bavaria Kulturhaus.”, se arată în descrierea anunțului publicat pe platforma OLX.

set canapele Stela Popescu
Canapea și fotolii stil Louis Philippe aparținând regretatei artiste Stela Popescu

Ce avere a lăsat în urmă marea actriță Stela Popescu?

Stela Popescu a murit la data de 23 noiembrie 2017, în locuința sa din București. Potrivit IML, artista a suferit un accident vascular cerebral, cu 12 ore înainte să o găsească fiica sa adoptivă.
Toată averea pe care a lăsat-o artista a rămas fiicei sale adoptive. Stela Popescu a lăsat în urma sa un bloc cu trei etaje în București, estimat la o valoare de 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, o vilă în stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk dar și o casă în centrul Bucureștiului, estimată la 250.000 de euro, locul unde artista a fost găsită fără suflare. Stela Popescu deținea și multe terenuri, dar și un cont cu 300.000 de euro, potrivit informațiilor apărute în presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: