Redactia.ro
Home » Știri » Obligația pe care o are acum Kate Middleton, chiar din cauza Prințului Harry. Regina Elisabeta a pus-o la treabă

Obligația pe care o are acum Kate Middleton, chiar din cauza Prințului Harry. Regina Elisabeta a pus-o la treabă

Se pare că decizia Prințului Harry de-a deveni independent față de Casa Regală Britanică încă are efecte asupra celor de la Palat. Așa se întâmplă cu Kate Middleton, care are acum o nouă obligație din cauza cumnatului ei. Chiar Regina Elisabeta a pus-o la treabă. Mai mult, Ducesa de Cambrige ajunge chiar rivala soțului ei, Prințul William.

O nouă obligație vine acum pentru Kate Middleton, din cauza prințului Harry. Soția lui William, cu rol de Ducesa de Cambridge, a primit oficial anunțul din partea reprezentanților coroanei britanice.

Regina Elisabeta i-a dat o nouă îndatorire lui Kate Middleton, din cauza Prințului Harry

Kate Middleton are noi îndatoriri, din cauza Prințului Harry. Regina Elisabeta a pus-o pe soția prințului William să preia rolul de patron al Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby. Decizia a venit după ce cumnatul ei, prințul Harry, a fost decăzut din această atribuție, după ce regina i-a luat titlurile ducelui de Sussex.

Așa se face că Ducesa de Cambridge trebuie să preia două dintre rolurile prințului Harry, cel care a renunțat la îndatoririle sale legate de Familia Regală chiar de anul trecut, atucni când a luat decizia de a se muta în California, alături de soția sa Meghan Markle.

Prințul Harry este recunoscut drept un mare fan de rugby, sport pe care l-a și practicat pentru o vreme. Harry a fost vice-patron al RFU din 2010 până în 2016, înainte de a prelua postul de regină de la Queen.

Kate Middleton, ajunsă rivala soțului ei, Prințul William

La cei 39 de ani, Kate Middleton va deveni patroană a Rugby Football Union și Rugby Football League înainte de Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia, odată cu plecarea în California a Prințului Harry.

Acest fapt înseamnă că la momentul în care Țara Galilor și Anglia se vor întâlni în competiția rugby celor șase națiuni, rivalitatea va fi resimțită în mod deosebit la Cambridge. Și asta pentru că prințul William deține rolul echivalent la Welsh Rugby Union.

 

Și chiar dacă se pare că nu are nicio legătură cu rugby-ul, iată că soția prințului William nu este așa străină de sport, în general, cum mulți și-ar fi închipuit! Kate Middleton a jucat în tinerețe tenis, dar și hochei, un alt sport de contact. Actuala ducesa de Cambridge s-a dedicat și navigatului la o vârstă fragedă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: