Redactia.ro
Home » Știri » Ofertă de nerefuzat de la Digi RCS RDS. Mesajul pe care l-au primit clienții existenți

Ofertă de nerefuzat de la Digi RCS RDS. Mesajul pe care l-au primit clienții existenți

Digi RCS RDS

Digi RCS RDS a făcut publică o oferă pentru clienții existenți ce oferă reduceri substanțiale. Operatorul de televiziune și de internet anunță că vor beneficia de reduceri clienții care au deja abonamente.

Oferta de nerefuzat a fost publicată sub numele DIGI Days și are mai multe pachete de beneficii de care pot profita clienții companiei.

50% reducere la serviciile Digi RCS-RDS

Și pe pagina oficială de Facebook Digi Rcs Rds a fost promovată oferta:

„Doar pentru clienții existenți: 50% x 6 luni la orice serviciu, extraopțiune sau upgrade vrei! Fără asteriscuri, doar ce vrei la preț mai mic.”

De obicei, aceste oferte cu reduceri sunt foarte avantajoase pentru clienții noi a unei firme de televiziune, internet sau telefonie. Iată că firma DIGI RCS RDS a făcut o surpriză și clienților deja existenți, pentru a le oferi servicii mai bune, dar și reduceri.

Clienții fideli ai companiei pot opta pentru un pachet superior pentru serviciile contractate deja sau activarea de noi servicii ori extraopțiuni. Oferta Digi Days a fost publicată pe site-ul DigiRomania.ro și este valabilă în perioada 11 – 16 mai 2020. De precizat că oferta este disponibilă exclusiv online.

Ofertă Digi RCS RDS: care sunt opțiunile valabile

Promoția oferită de operatorul de televiziune, internet și telefonie se aplică pentru comenzile cu o perioadă contractuală de 24 de luni. Aceasta nu se va cumula cu alte promoții și, în perioada campaniei, extraopțiunile TV nu pot fi dezactivate.

Dacă ești client deja existent Digi RCS-RDS, poți să alegi din mai multe pachete, disponibile pe site-ul lor. În urma stabilirii noului contract, vei avea un discount de 50% din contravaloarea abonamentului lunar. Reducerea se va aplica în primele 6 luni de la activarea serviciului, pe factură.

Iată câteva beneficii pe care le poți activa în cadrul acestei oferte. Dacă ai viteza la internet prea mică, poți trece la Fiberlink 500, unde viteza este mult mai mare. Costă 17,5 lei pe lună, timp de 6 luni. Cu 20 de lei poți alege pentru Fiberlink 1000, cu cea mai mare viteză (1 gigabit).

În cadrul ofertei Digi Rcs Rds poți contracta și un abonament de cablu, sau poți să adaugi extraopțiuni pentru cele existente.

Digi RCS-RDS are prețuri foarte bune și pentru pachetele mobile. Campania de reduceri oferă un abonament la doar 2,5 euro pe lună, cu internet nelimitat în rețeaua 4G și alte beneficii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: