Redactia.ro
Home » Monden » Operații estetice sau adevăr? Cine este actrița care susține că îi cresc sânii în mod natural la 54 de ani

Operații estetice sau adevăr? Cine este actrița care susține că îi cresc sânii în mod natural la 54 de ani

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale lumii. Superstarul internațional a fost prezentă în emisiunea soției lui Will Smith unde a vorbit despre viața ei și schimbările hormonale prin care a trecut în urma menopauzei.

Salma Hayek susține că sânii ei au crescut în mod natural

Salma Hayek a vorbit deschis despre trecerea ei prin menopauză și despre modul în care menopauza i-a afectat sânii, iar în privința ei experiența nu seamănă în totalitate cu ceea ce majoritatea oamenilor își imaginează. Salma Hayek  în vârstă de 54 de ani a declarat că a fost surprinsă de întrebările „terifiante” care i-au fost adresate atunci când a mers prima dată la medic după ce a avut semne de menopauză.

Multă lume a spus că și-ar fi pus silicone, dar ea contrazile gurile rele explicând ce s-a întâmplat cu ea încât „dotârile” ei s-au îmbunătățit generos peste noapte. Salma Hayek spune că nu știe exact dimensiunea sânilor ei, dar a observat că au crescut semnificativ.

Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu. Îi înțeleg perfect.(n.r pe cei care o acuză că a apelat la operații estetice) Sânii mei erau mult mai mici. La fel și restul trupului meu. Și spatele meu a suferit cu adevărat de asta. Și nu mulți oameni vorbesc despre acest lucru. (…) Pentru unele femei, ei devin mai mici. Dar există unele femei care, atunci când te îngrași, sânii tăi cresc, iar alte femei care, atunci când ai copii și alăptezi, sânii cresc și nu se lasă, iar apoi, în unele cazuri, când te afli în menopauză , cresc din nou.„, a declarat Salma Hayek.

Actrița a vorbit și despre perspectiva pe care o are față de femei și stereotipurile care se spun în privința lor după ce ajung la menopauză. Salma Hayek este o feministă convinsă și a spus că această trecere prin menopauză nu schimbă cu nimic „statutul” unei femei și că ele ar trebui să se simtă bine în pielea lor la orice vârstă.

Nu există date de expirare pentru femei. Asta trebuie să meargă. Pentru că poți săarați bine și să ai relații la orice vârstă. Vă puteți menține în formă la orice vârstă, puteți visa la orice vârstă, puteți fi romantic la orice vârstă. Avem dreptul să fim iubiți pentru cine suntem în locul în care suntem. Nu suntem doar aici pentru a crea bebeluși, nu suntem doar aici pentru a-i face pe bărbați fericiți. Nu suntem doar aici pentru a deservi totul și tuturor celor din jur.„, a mai adăugat Salma Hayek.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: