Redactia.ro
Home » Știri » Operatorul aerian Ryanair a anunțat cinci zboruri săptămânale noi din Capitală

Operatorul aerian Ryanair a anunțat cinci zboruri săptămânale noi din Capitală

Operatorul aerian Ryanair a anunțat cinci zboruri săptămânale noi din Capitală

Operatorul aerian Ryanair a anunțat cinci zboruri săptămânale noi din Capitală. Ryanair a anunțat lansarea ueni noi rute din București către Londra Southend. Noua rută va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale.

Operatorul aerian Ryanair a anunțat cinci zboruri săptămânale noi din Capitală

Ryanair lansează o nouă cursă din București către una dintre cele mai vizitate capitale europene. Operatorul aerian low-cost Ryanair va opera cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale noi rute din București către Londra Southend.

Potrivit unui comunicat de presă din partea companiei , lansarea va avea loc începând din noiembrie 2019, ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București.

„Suntem încântaţi să ne continuăm expansiunea în România şi Europa Centrală şi de Est prin lansarea, în noiembrie, a unei noi rute din Bucureşti către Londra Southend. Care va fi operată cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din Bucureşti. Pentru a sărbători expansiunea continuă din România, scoatem la vânzare locuri promoţionale de la doar 12,99 de euro.Pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019. Dar care trebuie rezervate până la miezul nopţii, duminică, 25 august.”, a spus într-un comunicat de presă reprezentatntul companiei.
Compania aeriană Ryanair își ca continua expansiunea în Europa Centrală și de Est prin lansarea unei noi rute. Potrivit companiei, tariful mediu pentru zborurile cu Ryanair este de 37 de euro.

Compania de zbor scoate la vânzare locuri promoționale din București de la doar 12.99 euro pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019. Locurile trebuie rezervate până duminică, 25 august.

Citeste si:Cursă amânată pe Aeroportul Otopeni. O cursă Ryanair spre Timișoara a fost amânată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: