Redactia.ro
Home » Știri » Orson Bean a murit la 91 de ani. Actorul a fost implicat într-un accident

Orson Bean a murit la 91 de ani. Actorul a fost implicat într-un accident

GALERIE FOTO (2) Orson Bean a murit la 91 de ani. Actorul a fost implicat într-un accident

Orson Bean a murit. Cunoscutul actor avea 91 de ani și avusese numeroase roluri memorabile. Din păcate, sfârșitul său a venit tragic, nu din cauza unei boli, ci din cauza unui accident de mașină.

Actorul traversa strada, când fost dezechilibrat de o mașină și proiectat într-un alt automobil aflat în mișcare. Și-a pierdut viața pe loc. Accidentul s-a întâmplat vineri noapte, conform TMZ.

Orson Bean a murit în accident

Poliția din Los Angeles afirmă că a fost vorba despre un accident și că șoferul nu are nicio vină. În ciuda concluziilor inițiale care nu au dus la formularea niciunei acuzații, polițiștii au afirmat că ar putea înainta cazul procuraturii pentru a se stabili dacă se impune continuarea cercetărilor.

Jurnaliștii de la TMZ spun că Bean traversa neregulamentar atunci când a fost dezechilibrat de o mașină care trecea și proiectat într-un alt automobil aflat în mișcare, scrie Mediafax. Actorul și-a pierdut viața pe loc.

Cariera lui Bean a debutat în anii ´50, când a apărut de mai multe ori ca invitat al emisiunii „The Tonight Show” atât cu Jack Paar cât și cu Johnny Carson. Era una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor concurs americane din a doua jumătate a secolului XX.

A avut roluri și în seriale precum „7th Heaven”, în 2003, „How I Met Your Mother”, în 2007 și „Modern Family”, în 2016. Bean jucat și în pelicula din 2018 „The Equalizer 2”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: