Redactia.ro
Home » Monden » Ovidiu Cuncea iubește din nou la 3 ani de la divorț, dar nici nu vrea să audă de nuntă

Ovidiu Cuncea iubește din nou la 3 ani de la divorț, dar nici nu vrea să audă de nuntă

ovidiu cuncea

Actorul Ovidiu Cuncea iubește din nou, la trei ani de la divorțul de cea care i-a fost parteneră de viață pentru mai bine de două decenii. Deși crede iar în iubire, Ovidiu nu are planuri de căsătorie și nu se vede ajungând în fața altarului.

Ovidiu Cuncea iubește din nou

Ovidiu Cuncea și Elena Cristina au fost căsătoriți timp de 21 de ani, iar în anul 2019 au decis să meargă pe drumuri separate. Divorțul a fost unul foarte dureros pentru actor, care a preferat să se concentreze asupra propriei persoane și slujirii divinității.

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Ovidiu Cuncea iubește din nou. Deși relația pe care o are acum este una care îi aduce împlinire, Ovidiu nu se grăbește să ajungă din nou la altar și nu are planuri mărețe. Preferă să trăiască firesc fiecare etapă a relației și să nu pună presiune asupra legăturii.

„Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria”, a declarat Ovidiu.

Ovidiu și Elena au divorțat după un mariaj de peste două decenii

În anul 2019, Ovidiu Cuncea a vorbit despre separarea de Elena Cristina și a subliniat că divorțul a fost unul dureros, dar din care a avut de învățat o multitudine de lecții de viață.

„Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină”, povestea Ovidiu Cuncea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: