Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, după a doua operație de micșorare a stomacului:„S-a întâmplat o minune“

Ozana Barabancea, după a doua operație de micșorare a stomacului:„S-a întâmplat o minune“

GALERIE FOTO (3)

Jurata „Te cunosc de undeva“ a apelat pentru a doua oară la bisturiu. A fost foarte mulțumită după prima intervenție de micșorare a stomacului, însă a simțit nevoia să corecteze micile „imperfecțiuni“ provocate de pandemie.

După prima operație, în anul 2017, Ozana Barabancea a reușit să slăbească 45 de kg. Acum, a făcut cea de-a doua operație în care și-a pus un inel gastric.

După prima intervenție, solista a început să facă mult sport și să fie atentă la alimentația sa. Cu toate acestea, de la începutul pandemiei, a pierdut lupta cu kilogramele. S-a îngrășat din nou. Din această cauză, ea a hotărât să își facă o a doua intervenție la stomac.

Aceasta a apelat din nou la medicul său, care i-a pus un inel gastric, pentru a pierde câteva kilograme. Iată ce a declarat vedeta Antenei 1 despre întreg episodul!

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac. Ozana Barabancea a explicat faptul că, după prima operație la stomac, s-a simțit foarte bine. Slăbise 45 de kilograme, făcea sport și arăta bine, însă pandemia a făcut-o să renunțe la stilul de viață sănătos.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine“, a declarat ea.

După cea de a doua intervenție, în care și-a pus un inel gastric la stomac, Ozana susține că se simte mult mai bine, chiar dacă nu mai este la fel de slabă precum după primaoperație. Aceasta se pare că a renăscut și din punct de vedere vocal deoarece vocea sa sună mai bine ca niciodată.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune“, a mai spus ea.

Despre prima sa intervenție la stomac, Ozana Barabancea își amintește cu nostalgie. Aceasta era destul de speriată de întreaga procedură, însă a apelat la ea după ce a ajuns să cântărească 128 de kilograme. Ea i-a cerut sfatul duhovnicului său înainte de a apela la medic.

„Mi-a fost un pic frică de această operație, dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine“, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: