Redactia.ro
Home » Monden » „Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare” | Pescobar, dat în judecată după o toxiinfecție alimentară

„Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare” | Pescobar, dat în judecată după o toxiinfecție alimentară

Într-un scandal de amploare care a ținut prima pagină a ziarelor și a atras atenția publicului, interlopul cunoscut sub numele de Nelson Mondialul a decis să îl dea în judecată pe Paul Nicolau, zis „Pescobar,” omul de afaceri din spatele controversatelor restaurante cu același nume. Motivul care stă în spatele acestei acțiuni legale? O presupusă toxiinfecție alimentară pe care interlopul susține că a suferit-o după ce a mâncat la unul dintre restaurantele lui Pescobar.

Pentru a înțelege mai bine contextul, este important de menționat că mai multe restaurante deținute de Paul Nicolau, cunoscut sub porecla „Pescobar,” au fost închise de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) din cauza unor nereguli grave. Printre aceste locații se numără „Taverna racilor,” situată în Herăstrău, București, precum și restaurantele din Snagov și Timișoara.

Nelson Mondialul și acuzația de toxiinfecție alimentară

Problemele lui Pescobar par să se acumuleze odată cu intrarea în scenă a lui Nelson Mondialul. Acest interlop notoriu a făcut public faptul că a suferit de toxiinfecție alimentară după ce a mâncat la unul din restaurantele lui Pescobar. Declarațiile sale au stârnit interesul publicului și au condus la noi dezvăluiri din partea lui Nelson Mondialul.

Nelson Mondialul, cunoscut pentru tupeul său și determinarea de a-și căuta dreptatea în instanță, îl acuză pe Pescobar că nu intenționează să-l ierte niciodată pentru experiența neplăcută pe care a trăit-o la unul din restaurantele din Brașov. Interlopul din Cluj susține că este hotărât să meargă până la capăt cu acțiunea sa de judecată, chiar dacă nu a fost nevoie să fie spitalizat în urma toxiinfecției alimentare.

Acesta afirmă că are la dispoziție dovezi solide care susțin acuzațiile sale împotriva lui Pescobar. Printre aceste dovezi se numără și declarațiile unor prieteni care au avut experiențe similare după ce au mâncat la restaurantele lui Pescobar.

„Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația. Am mâncat scoici și picioare de broască în ou. Asta a fost seara. Dimineața mi-a fost un rău teribil. (…) nu puteam sta în picioare. Am ajuns la Brașov, la hotel, iar recepționerul, când m-a văzut, a rămas șocat. Eram alb, zici că am consumat toate cele. A vrut să cheme salvarea”, a spus Nelson Mondialul pentru cancan.ro.

Din ce în ce mai multe persoane nemulțumite de serviciile lui Pescobar

Se pare că Nelson Mondialul nu ar fi fost singurul care a rămas cu un gust amar în urma serviciilor oferite de Pescobar. Un prieten de-ai săi ar fi avut o experiență similară la Untold, unde a gustat din preparate și i s-a făcut rău.

„Este un țărănoi și un gunoi. La UNTOLD s-a întâlnit un prieten cu el și acesta i-a reproșat că i-a fost rău după ce a mâncat la el. Și ghici ce spune țărănoiul: ‘Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare!’. Pe gunoiul ăsta nu-l voi ierta niciodată. Are un tupeu fantastic”, a mai spus interlopul Nelson Mondialul sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: