Redactia.ro
Home » Știri » Panică într-un hotel din Călimăneşti. Mai mulți angajați au fost evacuați în urma unui incendiului

Panică într-un hotel din Călimăneşti. Mai mulți angajați au fost evacuați în urma unui incendiului

Sâmbătă dimineață, mai mulţi angajaţi ai unui hotel din staţiunea Călimăneşti-Căciulata, din județul Vâlcea, Oltenia, au fost evacuaţi, în urma unui incendiu care a izbucnit în unitatea de cazare. Iată toate detaliile!

Incendiu la un hotel din Călimănești

În această dimineață, focul a acaparat un hotel din Călimănești. Tragicul eveniment a creat panică printre turiști. Flăcările au pornit la un punct de transformare a energiei electrice, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

„La sosirea echipajelor de pompieri militari şi membrii SVSU la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum, emanaţiile propagându-se în bucătărie şi în interiorul hotelului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, relatează g4media.ro.

Angajații unui hotel din Călimănești au fost evacuați din cauza unui incendiu

Reprezentantul pompierilor din județul Vâlcea a precizat că în hotel se aflau în jur de 300 de turişti, în momentul izbucnirii flăcărilor, dar din fericire, nu a fost necesară evacuarea acestora, deoarece incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă mică, de aproximativ 6 metri pătraţi în jurul transformatorului din hotel.

„Au fost evacuaţi 12 angajaţi care se aflau în imediata apropiere a zonei în care se manifesta incendiul, dintre aceştia o femeie de 53 de ani primind îngrijiri medicale la locul intervenţiei după ce a suferit un atac de panică. Din fericire, nu au existat alte persoane afectate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, conform sursei citate mai sus.

După aproximativ 40 de minute de la apel, pompierii au reușit să stingă incendiul. În paralel cu operaţiunea de stingere a focului, a fost aerisit şi hotelul. Cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiul a fost o suprasolicitare a instalaţiei electrice din hotel.

 

Sursa foto: news.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: