Redactia.ro
Home » Știri » Panică la Galați! Un șarpe a creat agitație într-un parc în care se jucau mai mulți copii

Panică la Galați! Un șarpe a creat agitație într-un parc în care se jucau mai mulți copii

Panică la Galați! Un șarpe a creat agitație într-un parc în care se jucau mai mulți copii

Panică la Galați! Un șarpe a creat agitație într-un parc în care se jucau mai mulți copii. Iată detaliile!

Panică la Galați

Recent, orașul Galați a fost martorul unui incident neașteptat și alarmant, care a pus în alertă părinții și autoritățile locale. În Parcul Spicul din inima orașului, unde numeroși copii se bucurau de momentele de joacă și relaxare, a avut loc o apariție surprinzătoare și neobișnuită – un șarpe a făcut o apariție neașteptată, generând panică în rândul prezenților.

S-a întâmplat într-o după-amiază însorită, când mulți părinți și-au adus copiii pentru a se bucura de aerul proaspăt și de facilitățile oferite de Parcul Spicul. Cu toate acestea, atmosfera de bucurie și relaxare a fost brusc întreruptă atunci când un șarpe de dimensiuni considerabile a fost observat în apropierea terasei unui restaurant aflat în apropiere.

Un șarpe a creat agitație într-un parc în care se jucau mai mulți copii

Reacția nu a întârziat să apară, iar părinții au sunat imediat la numărul de urgență 112, semnalând prezența neașteptată a reptilei în mijlocul parcului, într-o zonă frecventată de copii. Frământați de teamă și neliniște, aceștia au cerut intervenția rapidă a autorităților pentru a gestiona situația și a asigura siguranța celor prezenți.

Echipa de jandarmi a intervenit prompt, deplasându-se în zona incidentului pentru a rezolva situația într-un mod cât mai eficient și sigur. Cu ajutorul unui clește specializat, șarpele a fost capturat într-un mod profesionist și fără a crea vreo situație periculoasă. Acțiunea rapidă a autorităților a ajutat la prevenirea unor evenimente nedorite și a restabilit sentimentul de siguranță în rândul părinților și copiilor aflați în parc.

După ce șarpele a fost capturat, s-a decis să fie eliberat într-o zonă împădurită, de-a lungul malului Dunării. Această măsură a fost luată pentru a asigura că reptila revine în habitatul său natural și pentru a minimiza riscul de confruntări ulterioare cu oamenii.

Pe fondul acestui incident, jandarmii au făcut un apel către cetățeni, îndemnându-i să evite apropierea de reptilele sălbatice și să se adreseze imediat autorităților prin intermediul numărului de urgență 112 în cazul în care se confruntă cu situații similare sau periculoase, potrivit Mediafax.

 

Sursa foto: monitoruldegalati.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: