Redactia.ro
Home » Știri » Panică mare într-un avion plin de români: ”Am văzut că sar uşile în aer”

Panică mare într-un avion plin de români: ”Am văzut că sar uşile în aer”

Panică mare într-un avion

Panică mare într-un avion plin de români: ”Am văzut că sar uşile în aer”. 180 de români au fost evacuați de urgență după ce s-au îmbarcat într-o aerovană în Debrecen, Ungaria pentru a călători în Franța, acolo unde muncesc.

Sâmbătă seara, 180 de români din Satu Mare și Maramureș s-au îmbarcat pentru a plecat din Ungaria în Franța. Însă, aceștia nu au mai ajuns la destinație, fiind evacuaţi pe toboganul de urgenţă. Avionul se pregătea de decolare și a fost raportat un posibil început de incendiu. Din fericire, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, dar pasagerii s-au speriat. Cursa s-a anulat, iar pasagerii au fost cazați la un hotel și reprogramați pentru zbor în această dimineță.

Panică mare într-un avion plin de români: ”Am văzut că sar uşile în aer”

Pasagerii s-au speriat și au povestit îngroziți că le-a fost teamă pentru viața lor. Și-au pus problema că dacă erau în timpul zborului și s-ar fi întâmplat așa ceva, oare ar mai fi fost în viață?!!

Martor: “U, explodează avionul”.
Florin Ţăran, pasager: “Numai am văzut că sar uşile în aer, eu am fost primul care a sărit din avion”.
Florin Ţăran, pasager: ” Îţi dai seama dacă zbura în timpul ăsta??? ”

Însă, expertul în aviație Sorin Stoicescu nu este de aceeași părere cu pasagerii îngroziți.

Sorin Stoicescu, expert în aviaţie: “S-a prezentat probabil un incendiu şi, în acel moment, comandantul a dispus scoaterea toboganului de evacuare şi echipajul s-a ocupat de debarcarea pasagerilor în sistem de urgenţă. Nu era neapărat o urgenţă determinată de un pericol iminent”.

Reprezentanții companiei de zbor au declarat:

“Serviciul de handling de la sol și pompierii locali au raportat un posibil început de incendiu în spatele aeronavei. (…). Aeronava a fost inspectată de serviciul de pompieri al aeroportului și de echipele tehnice, care au confirmat că nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, și vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzația de fum. Pasagerilor zborului li se asigură cazare și mese”, spun cei de la Wizz Air pentru știrileprotv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: