Redactia.ro
Home » Știri » PANICĂ pe Aeroportul Otopeni! Scurgeri de combustibil la un avion. Ce s-a întâmplat cu pasagerii?

PANICĂ pe Aeroportul Otopeni! Scurgeri de combustibil la un avion. Ce s-a întâmplat cu pasagerii?

Greşeala uriaşă pe care mulți o fac în aeroport. Poţi fi reţinut sau sanționat

S-a tras alarma, vineri dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni! Un avion care reclama scurgeri de combustibil a aterizat în regim de urgență.

Aeronava a fost escortată de echipaje de pompieri.

Erau 118 oameni la bord

Zborul companiei Tailwind Airlines TWI797, pe ruta Antalya-Praga, a solicitat aterizarea de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice (scurgeri de combustibil).

La ora 07.28, aeronava avand la bord 112 pasageri si 6 membrii de echipaj a aterizat fără probleme, anunţă g4media. S-a facut o inspectie de catre pompieri nefiind confirmata scugerea de combustibil.

Mecanicii vor verifica instrumentele de bord urmând să se stabileasca actiunile urmatoare. La acest moment, pasagerii sunt în aeronavă.

Aeronava a aterizat fără probleme

La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranță și urmează să își continue zborul către Praga, după verificările tehnice.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiții normale, fără nicio problemă, datorită profesionaliștilor Companiei Naționale Aeroporturi București, ale căror expertiză și eficiență în domeniu sunt recunoscute la nivel internațional de către toți marii operatori aerieni, se arată într-un comunicat de presă.

Licitația pentru metroul spre Otopeni a fost suspendată

Altfel, compania Metrorex a suspendat marți, 5 septembrie, licitația de 1,3 miliarde pentru șina, instalațiile și finisajele Magistralei de Metrou M6 Gara de Nord – Băneasa – Otopeni.

Motivul invocat de compania turcă ar fi acela că Metrorex ar fi modificat substanțial unele cerințe din documentația de licitație, fapt care ar împiedica o competiție corectă.

Metrorex și Asocierea Gulermak – Somet au semnat în mai contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii II Băneasa (Stația Tokyo) – Aeroport Otopeni, prima secțiune fiind atribuită asocierii Alsim Alarko – Makyol.

Contractul pentru șine, finisaje și instalații are o valoare de 1,3 miliarde lei și durată de 44 de luni, potrivit informațiilor din SEAP.

„Proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură, instalații electromecanice și telecomunicații, Cale de rulare în staţii şi tuneluri: – Staţii: 1 Mai stație existentă, Pajura, Expoziției, Montreal, Gara Băneasa, Aeroport Băneasa, Tokyo, Washignton (n.r. sic !), Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I.C. Brătianu, Aeroport Otopeni, – Tunel: 1 Mai – Aeroport Otopeni, – Galerii la conexiunea cu stația existentă 1 Mai, și la stațiile Expoziției, stația Tokyo, stația Bruxelles și stația Aeroport Otopeni. Pentru execuţia lucrărilor, este necesară proiectarea acestora de către antreprenorul desemnat”, arată SEAP.

Proiectul Magistrala 6 „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă” are o lungime totală de 14,2 km și 12 stații de metrou. Tronsonul va fi deservit de un număr de 12 trenuri noi de metrou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: