Redactia.ro
Home » Știri » Părinții Andreei, fata de la medicină ucisă de un coleg de facultate, trec prin momente cumplite. „Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine”

Părinții Andreei, fata de la medicină ucisă de un coleg de facultate, trec prin momente cumplite. „Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine”

Andreea Morega, o tânără studentă la Facultatea de Medicină, a căzut victimă unei tragedii cutremurătoare atunci când colegul ei de facultate, Mirel Dragomir, a ucis-o. Această tragedie a fost precedată de dezvoltarea unei obsesii din partea lui Mirel pentru Andreea.

Părinții Andreei, răpuși de durere

Chiar și după trecerea unui timp îndelungat de la moartea Andreei, părinții ei nu au reușit să treacă peste această pierdere și au suferit enorm. În timpul Paștelui, o sărbătoare care aduce bucurie și lumină în case, familia Andreei a trăit o perioadă cumplită.

În noaptea de Înviere, aceștia au mers la mormântul fiicei lor, aprinzând lumânări și rostind rugăciuni. Tatăl Andreei a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook la 40 de zile de la moartea fiicei sale.

”Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati, și primul fără tine. Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine. Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!”, a scris tatăl Andreei, exprimându-și durerea și dorul pentru fiica sa pierdută.

I-a lua viața Andreei într-un acces gelozie

În același timp, Mirel Dragomir, criminalul care a încercat să scape de responsabilitatea sa invocând lipsa discernământului, a primit deja o evaluare psihiatrică care a confirmat că era conștient de acțiunile sale în momentul crimei.

”O socotea ca pe propria lui marfă. Loviturile sunt atât de multe pentru că el nu poate să conceapă că o pierde şi în asemenea cazuri să ştiţi că loveşte până oboseşte. Am fost tot timpul suspicios, când din cercul de bănuiţi erau descrişi unii ca adevăraţi îngeri. Surpriza apare mai degrabă când eşti interesat să eforezi într-un astfel de simbol de blândeţe”, a explicat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Potrivit unui coleg de facultate al celor doi, relația lor părea mai degrabă una de prietenie decât de iubire, iar faptul că Andreea nu a recunoscut public legătura dintre ea și Mirel ar fi putut fi motivul frustrării acestuia.

Totuși, nimeni nu cunoaște cu exactitate circumstanțele care au condus la tragedie, iar familia Andreei insistă că Mirel nu era iubitul fiicei lor, ci doar un coleg obsedat care nu a putut accepta realitatea că nu avea un loc în inima Andreei.

„Gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile”

”Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți”, a declarat unul dintre colegii lui Mirel și ai Andreei. Conform Gândul, Andreea era o fată ”cuminte” care nu i-ar fi dat motive de gelozie lui Mirel, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat în realitate.

“Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente.

Gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile. Mirel vorbea cu entuziasm despre ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri, era atent cu ea și părea încântat și împlinit. Nouă, prietenilor, când l-am întrebat, ne-a zis că sunt împreună din decembrie. Părea un cuplu normal, se mai țineau de mână, o mai vizita la cămin, nimic să pară ieșit din comun. Părea că se potrivesc”, a explicat tânărul, conform Gândul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: