Redactia.ro
Home » Monden » Paris Hilton este însărcinată cu primul copil! Vedeta și logodnicul ei sunt în culmea fericirii

Paris Hilton este însărcinată cu primul copil! Vedeta și logodnicul ei sunt în culmea fericirii

Moștenitoarea imperiului Hilton va aduce pe lume primul copil! Paris Hilton este însărcintă. Starul internațional și logodnicul ei sunt în culmea fericirii.

Paris Hilton va deveni mamă pentru prima dată

Celebra blondină va deveni mamă. Nu mulți se așteptau la acest lucru, deoarece ea mereu a evitat acest subiect legat de venirea pe lume a unui copil, dar și vârsta înaintată pe care o are. Deși arată ca trasă prin inel și are trăsăturile unei puștoaice, Paris Hilton are 40 de ani. Informația sarcinii vedetei a apărut pe surse sigure în presa de peste ocean, dar cuplul încă nu a confirmat vestea. Paris Hilton a anunțat de la începutul anului că urmează tratamente de fertilizare in vitro pentru a face un copil. Fanii sunt în extaz la aflarea ultimelor vești și abia așteapă să o vadă pe Paris Hilton cu burtică de gaviduță.

Paris Hilton, poveste de basm alături de Carter Reum

Cuplul s-a logodit în februarie, când Carter Reum a pus întrebarea cea mare în timp ce cuplul era în vacanță pe o insulă privată. El i-a oferit lui Paris Hilton un inel de logodnă tăiat cu smarald uimitor, iar mai târziu ea a împărtășit fanilor imagini din momentul romantic.

Când îți găsești sufletul pereche, pur și simplu știi. Îl simți. Dragostea mea și eu suntem împreună de la prima noastră întâlnire și, de ziua mea, a aranjat o excursie specială în paradisul tropical. În timp ce mergeam la cină de-a lungul plajei, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și s-a pus în genunchi. 💍 „, a scris Paris Hilton imediat după ce a spus „DA”. Am spus da, da pentru totdeauna ❤️ Nu este cu cine să prefer mai mult pentru totdeauna. ✨ … Iată dragostea – pentru totdeauna 💋 #Engaged #SheSaidYes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: