Redactia.ro
Home » Știri » Pasagerii unui avion s-au baricadat și au refuzat să coboare, la aterizare! A intervenit poliția de frontieră

Pasagerii unui avion s-au baricadat și au refuzat să coboare, la aterizare! A intervenit poliția de frontieră

Zeci de români au rămas pe un aeroport din Barcelona după ce compania WizzAir a vândut mai multe bilete decât locuri

Pasagerii unui avion s-au baricadat și au refuzat să coboare, la aterizare! A intervenit poliția de frontieră. Iată detaliile!

Pasagerii unui avion s-au baricadat și au refuzat să coboare, la aterizare

Un incident neobișnuit a avut loc vineri pe un zbor al companiei aeriene WizzAir, atunci când un grup de pasageri bulgari a refuzat să coboare din avion la aterizare. Situația a ajuns în atenția publicului abia luni, după ce videoclipuri ale incidentului au început să circule pe rețelele de socializare. Pasagerii au ridicat probleme legate de întârzierea zborului și de destinația greșită la care au aterizat.

Conform relatărilor, avionul a decolat cu o întârziere de trei ore din Abu Dhabi, ceea ce a provocat nemulțumire printre pasageri încă de la începutul călătoriei. Însă adevărata neînțelegere a survenit în momentul în care, cu câteva minute înainte de aterizare, li s-a comunicat că vor ateriza la Varna, un aeroport situat la aproximativ 440 de kilometri distanță de Sofia, destinația lor finală.

Lidiya Dimitrova, una dintre pasagerele care au filmat incidentul, a declarat pentru Televiziunea Națională că reacția pasagerilor a fost generată de frustrarea față de ceea ce au perceput ca o lipsă de respect din partea companiei aeriene față de pasagerii bulgari. Ea a acuzat compania WizzAir că a aterizat pe un „aeroport greșit” și că nu a informat pasagerii cu privire la această schimbare de destinație.

În videoclipurile publicate, se poate observa un grup format din aproximativ zece persoane care refuză să coboare din avion. În avion se aflau și copii, ceea ce a creat o atmosferă tensionată și emoțională. Dimitrova a adăugat că echipajul de zbor a fost conștient de situație, dar nu a informat pasagerii despre schimbarea de destinație până cu doar 15 minute înainte de aterizare. În plus, ea a menționat că au fost comandate cinci autobuze pentru a-i transporta pe pasageri la destinația corectă, ceea ce ar fi însemnat că mulți dintre ei nu ar fi putut ajunge la timp la serviciu sau să-și îndeplinească alte angajamente.

A intervenit poliția de frontieră

Reacția pasagerilor a fost una de revoltă și indignare, deoarece considerau că linia aeriană refuză să coopereze și să ofere soluții adecvate pentru situația creată. Situația s-a complicat și mai mult atunci când poliția de frontieră a fost chemată în ajutor. Pasagerii au primit un ultimatum de zece minute pentru a decide dacă coboară de

„Deși echipajul știa, fără să ne informeze, ne-a urcat în avion. Iar cu 15 minute înainte de a ateriza pe aeroportul din Varna, în loc de aeroportul din Sofia, pilotul ne-a anunțat că vom ateriza pe un aeroport greșit. Au fost comandate 5 autobuze, care trebuie să ne ducă pe toți, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi nu vor putea merge la serviciu sau să-și îndeplinească angajamentele. Nu numai că linia aeriană refuză să coopereze, dar a apărut și poliția de frontieră și ne-a dat 10 minute să ne gândim dacă să coborâm de bunăvoie sau ne vor aresta și ne vor scoate din acest avion în cătușe, inclusiv pe copiii care sunt aici”, spune Dimitrova.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: