Redactia.ro
Home » Monden » Pasiunile secrete ale vedetelor

Pasiunile secrete ale vedetelor

GALERIE FOTO (2)

 

Duc o viață în lumina reflectoarelor și mișcările lor sunt observate cu atenție la fiecare pas. Totuși, vedetele au anumite pasiuni și talente mai puțin cunoscute publicului. Unele dintre acestea au colecții impresionate de haine, accesorii sau obiecte mai puțin obișnuite. Altele sunt foarte pasionate de gătit și cântă la instrumente muzicale fără probleme. La urma urmei, acesta este un lucru comun. Fiecare dintre noi are pasiuni care ne definesc și ne ajută să ne detașăm de viața cotidiană. Uneori acestea ne călăuzesc toată viața sau pur și simplu sunt păstrate pentru momentele de liniște.

Pasiune pentru muzică

Despre Jennifer Garner se cunosc multe lucruri. Printre acestea putem enumera faptul că este o actriță de succes și are 3 copii de care este mândră. Însă puțină lume știe că actrița și-a descoperit iubirea pentru muzică încă din liceu, în special pentru saxofon. Vedeta a învățat imediat să cânte la acest instrument iar acum se destinde în compania muzicii ori de câte ori are ocazia.

O altă vedetă care are aceeași înclinație este Ryan Gosling. Cu toate că viața l-a purtat pe aripile actoriei, Ryan a mărturisit că muzica este un element important în viața sa. Acesta a fost și motivul pentru care la un moment dat a luat parte la proiectul The Mickey Mouse Club alături de o serie de artiști, printre care Justin Timberlake, Christina Aguilera sau Britney Spears.

Arta culinară

Multă lume are impresia că majoritatea vedetelor mănâncă la restaurante de lux sau că au la dispoziție un bucătar care să le prepare cele mai delicioase mâncăruri. În timp ce pentru multe dintre ele aceasta este realitatea de zi cu zi, există și excepții, așa cum e vedeta serialului „Gossip Girl”, Blake Lively. Actrița are o pasiune deosebită pentru prepararea brioșelor. Mai mult de atât, o mare parte din bucătăria sa este dotată cu cele necesare pentru a coace aceste dulciuri. Ei bine, când ai o pasiune atât de mare, probabil îți dorești să o împărtășești și cu alții. Motiv pentru care Blake a mărturisit la un moment dat că vrea să își deschidă un restaurant pentru brunch și o brutărie.

Divertisment la cote maxime

Deși pare că viața lor este haotică în orice moment al zilei, fie că se pregătesc pentru un turneu sau filmează pentru un proiect interesant, vedetele duc o viață cât se poate de normală. Atunci când nu apar în fața camerei de filmat, celebritățile se relaxează și își petrec timpul cu activitățile lor preferate. Astfel, poate nu va fi o surpriză faptul că multe vedete, atât locale cât și internaționale, iau parte la activități care includ ruleta online. Unele dintre acestea joacă de ani buni și sunt jucători profesioniști care iau parte la turnee de renume. Câteva exemple sunt:  Ben Affleck, Michael Phleps, James Woods sau Răzvan Fodor, Sorin Bontea și Liviu Vârciu.

Relaxare prin magie

Fiecare dintre noi are un mod diferit de relaxare. În timp ce unii preferă să citească o carte, să mediteze sau să colecționeze scoici de pe plajă, unii sunt interesați de ieșiri cu yachtul sau de tot ce ține de magie. După cum era de așteptat, vedeta cu pricina e Neil Patrick Harris. Spre fericirea sa, dar și spre deliciul publicului, actorul a avut ocazia să-și prezinte trucurile în câteva dintre episoadele serialului How I met your mother. Șarmul natural îl ajută să intre foarte ușor în personaj și este o adevărată plăcere să-l vezi de fiecare dată.

Un alt lucru mai puțin cunoscut despre actor este faptul că îi plac foarte mult băuturile energizante. Mai bine zis, o companie celebră a decis să-i ofere doze nelimitate pe viață datorită reclamei pozitive pe care le-a făcut-o în nenumărate rânduri.

Colecții ieșite din comun

La un moment dat, fiecare dintre noi a avut o colecție mai mică sau mai însemnată cu obiecte care au o anumită însemnătate pentru noi. Aici poate fi vorba de ceasuri, magneți de frigider, flori, parfumuri sau pantofi. Totuși, atunci când ești înstărit și ai o pasiune ciudată, ai la dispoziție toate resursele pentru a colecționa tot ce îți dorești. La fel a făcut și Angelia Jolie, care are o bibliotecă plină de cărți în ediție limitată și cuțite. Pe de altă parte, Nicole Kidman deține un număr impresionant de monede vechi din Iudeea, Brad Pitt ține mult la mobila din metal iar Penelope Cruz are peste 500 de umerașe.

Așadar, pasiunile fac parte din viața noastră, indiferent dacă suntem vedete sau persoane normale. Totuși, avem nevoie de acestea pentru a fi împliniți sufletește și pentru a ne ocupa timpul liber cu activități de calitate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini