Redactia.ro
Home » Știri » Patronii din Mamaia se simt slăbiți de puteri. Au apărut oferte de criză: Șezlong la 25 lei și o băutură din partea casei 

Patronii din Mamaia se simt slăbiți de puteri. Au apărut oferte de criză: Șezlong la 25 lei și o băutură din partea casei 

Pare că ultima modă a acestui an este aceea ca turiștii români să evite pe cât posibil, stațiunea Mamaia. Patronii plajelor și teraselor se simt slăbiți de puteri. Iată ce au decis pentru a atrage turiștii!

Patronii din Mamaia se simt slăbiți de puteri

Din pricina faptului că tot mai mulți turiști ocolesc stațiunea Mamaia din cauza prețurilor piperate, pe o plajă din Mamaia a apărut o ofertă nemaivăzută, cu atât mai puțin în plin sezon estival.

Un șezlong costă acum 25 lei și mai mult decât atât, iar clienții primesc și o băutură din partea casei: o bere, ori o sticlă de cola sau fanta.

Statisticile de pe ultimele weekenduri arată că „numărul turiștilor din Mamaia a scăzut de la 140 000 la 90 000. Nemulțumirile au apărut încă de anul trecut, atunci când turiștii se plângeau că plajele au fost lărgite prea mult, iar distanța parcursă de la șezlong la apă este una foarte mare. Mai mult decât atât, nisipul folosit pentru lărgirea plajelor a fost adus din largul mării, iar acesta nu mai este la fel de fin, ba chiar este plin de scoci care sunt foarte deranjante”, potrivit stiridiaspora.ro

Taxa de parcare din Stațiunea Mamaia va fi eliminată pe timpul nopții

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va propune Consiliului Local să se elimine taxa de parcare pe timpul nopții:

„Reacţionez şi apreciez că pentru a veni în sprijinul operatorilor economici trebuie să umblăm şi la regulamentul parcărilor, motiv pentru care voi propune Consiliului Local să amendăm hotărârea Consiliului Local privind parcările în oraş. Pentru ca, în fiecare zi, pe perioada nopţii, între orele 22,00 şi ora 08,00, parcarea să fie gratuită în tot oraşul Constanţa, nu numai în Mamaia, pentru că nu putem discrimina. Asta este ce voi face eu şi este un semnal pe care vreau să îl adresez operatorilor economici. Aş vrea ca să vadă că noi suntem deschişi, flexibili şi vom fi întotdeauna deschişi la dialog”, a declarat primarul Constanţei.

 

Sursa foto: stiridiaspora.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: