Redactia.ro
Home » Monden » Paul Ipate, atacat de internauți: „nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine“. Cum a reacționat Jojo

Paul Ipate, atacat de internauți: „nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine“. Cum a reacționat Jojo

GALERIE FOTO (3)

Vedetele sunt luate cu asalt de comentarii în mediul online. Hate-ul face parte din viața lor de zi cu zi. Nimic nu îi mai miră și pare că nici nu îi mai deranjează, cel puțin nu la fel de tare ca în trecut. În această ipostază s-au regăsit de data aceasta Paul Ipate și partenera sa, Cătălina Grama, alias Jojo.

“Să mă ierți, cred că nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine între actori! Am observat că, în general, jucați roluri compatibile cu fizionomia, cu felul cum arătați… Arăți ciudat, joci roluri de ciudat.”, este unul dintre mesajele jignitoare primite de Paul Ipate pe Facebook.

Actorul a reacționat imediat și a ironizat nehotărârea de care a dat dovadă utilizatorul, în exprimare.

“Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert.”, a scris Paul Ipate.

Internautul nu s-a mulțumit cu prima reacție a actorului și a plusat numindu-l „maimuțel“. Spre mâhnirea celui care a pornit discuția, Paul s-a arătat amuzat și i-a transmis că apreciază acest apelativ, ba chiar mai mult, îl va prelua și folosi.

Paul Ipate, atacat de internauți: „nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine“. Cum a reacționat Jojo

Soția lui Paul nu a rămas indiferentă celor scrise mai sus. Jojo și-a pus talentul pe foaie și i-a dedicat o poiezie hater-ului „anonim“.

S-a trezit judecator
Un poet… cam amator.
Cu condeiu’-inveninat
El de un actor s-a luat.
Ca-i ciudat, ca-i maimutel,
Ca-i urat ca vai de el.
Nu s-a uitat in oglinda
Inainte sa se-ntinda…
De-o fi una, de-o fi alta
Bucurosi le-om duce toate,
Precum zice Eminescu…
Cu umor sau cum se poate.
Ura, barfa, rautate,
Nesimtire cu de toate
Noi le acceptam pe toate,
Ca doar este libertate.
Si-uite asa-zisul poet,
Neavand nimic concret
De transmis sau comentat
In mocirla s-a bagat.
Scuturati-va condeiul de noroi
Caci e pacat… Pentr-un om asa scolit
Sa arunce cu rahat.
Si lasati ca bunatatea
In toate sa va cuprinda…
Si-nainte de-orice comment,
Mai uitati-va-n oglinda.
Semnat: Sotia unui “maimutel”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: