Redactia.ro
Home » Monden » Pe cine iubește acum Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii. Cum arată tânăra după ce s-a vopsit brunetă

Pe cine iubește acum Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii. Cum arată tânăra după ce s-a vopsit brunetă

Pe cine iubește acum Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii. Cum arată tânăra după ce s-a vopsit brunetă

Sigur vă amintiți de Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, sezonul 4. Tânăra iubește din nou, asta după ce a decis să să se separe de fostul său partener, Bogdan Ionescu. Cu cine e acum Hannelore.

Hannelore, fostă concurentă s-a vopsit brunetă

Fosta concurenta de la Insula Iubirii s-a vopsit brunetă, iar aceasta este în continuare instructor de dans pentru copii.

Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii iubește din nou!

Hannelore Ulrich, și-a găsit liniștea în brațele noului ei partener, Claudiu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar drept dovadă stau declarațiile de dragoste pe care fosta concurentă i le transmite partenerului ei. Mai mult de atât, Hannelore Ulrich și Claudiu gestionează și o afacere împreună. Cei doi se ocupă de organizarea de petreceri cu muzică tehno.

Fostul partener al lui Hannelore, „ispită” pe Insula Iubirii!

Au trecut 3 ani de la experienţa lui Bogdan Ionescu cu Hannelore pe Insula Iubirii din Thailanda. Iar acum fostul participant s-a întors în locurile care i-au schimbat viața radical, ca ispită! Bogdan, în vârstă de 32 de ani este organizator de evenimente, iar tânărul a avut parte de o schimbare radicală față de cum arăta atunci când a venit ca și concurent în emisiune.

Bogdan și-a schimbat total stilul. Fostul soț al lui Hannelore și-a lăsat părul să crească. Și-a lăsat și barbă, acum fiind de nerecunoscut. Mai mult, a mers intens și la sala de fitness, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Bucurându-se acum de un corp bine sculptat, Bogdan a ales acum să-și facă și câteva tatuaje.

Bogdan și Hannelore, unul dintre cele mai comentate cupluri din show

Cuplul Bogdan și Hannelore a fost unul dintre cele mai comentate cupluri din show. Totul s-a schimbat după ce blondina s-a apropiat de ispita Andi Constantin. Cu toate că imaginile arătau asta, concurenta a negat orice sentiment față de ispită și a încercat să-și recâștige partenerul cu care a venit de mână de acasă, pe Bogdan Ionescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: